Obnoviť stránku

D-LINK DCS-8515LH

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-LINK DCS-8515LH

Otočná WiFi kamera s automatickým sledovaním pohybu

Domáca bezdrôtová WiFi kamera D-LINK DCS-8515LH je ideálny nástroj pre zabezpečenie a monitorovanie vašej domácnosti. Funkcia motorizovaného posúvania a nakláňania umožní ľubovoľne pohybovať s kamerou vo vodorovnom alebo zvislom smere, vďaka čomu je zaistený širší pozorovací uhol. Nechýba ani nočné videnie, ktoré zaznamená obraz aj v úplnej tme. Kamera je vybavená inteligentnými senzormi pre detekciu pohybu a zvuku. V prípade podozrivej aktivity kamera okamžite zašle upozornenie na vaše mobilné zariadenie.


Kľúčové vlastnosti WiFi kamery D-LINK DCS-8515LH

  • HD rozlíšenie záznamu (1 280 × 720 px)
  • Sledovanie monitorovaného objektu pomocou funkcie otáčania a nakláňania
  • Nočný režim, detekcia zvuku a pohybu
  • Podpora služieb Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
  • Nahrávanie do cloudu zdarma
  • Obojsmerný prenos zvuku
  • Bezplatná mobilná aplikácia mydlink
  • Slot na pamäťovú kartu Micro SD

Automatické sledovanie objektu

Bezpečnostná kamera D-LINK DCS-8515LH vďaka funkcii otáčania a nakláňania dokáže automaticky sledovať zachytený objekt. V úplnej tme je zaistená viditeľnosť až na vzdialenosť 5 m vďaka infračervenému LED osvetleniu. Často sledované miesta môžete pre jednoduchý a rýchly prístup predvoliť.


Vždy budete včas upozornení

Ak kamera zaznamená podozrivý pohyb alebo hlasný zvuk, ihneď vám zašle upozornenie do vášho mobilného zariadenia a automaticky vytvorí snímku či video záznam do vášho osobného mydlink™ Cloudu. Záznamy je možné ukladať aj lokálne na Micro SD pamäťovú kartu.


Mobilná aplikácia mydlink

Aplikáciu mydlink si môžete zadarmo stiahnuť do svojho telefónu či tabletu. Po aktivácii používateľského účtu môžete dohliadať na vašu domácnosť prakticky odkiaľkoľvek, kde máte prístup k internetu. Aplikácia umožňuje vzájomne prepojiť všetky zariadenia radu Smart Home a vytvárať automatická pravidlá, časové plány či zapínať/vypínať niekoľko zariadení súčasne.

Obojsmerný prenos zvuku

Vďaka integrovanému mikrofónu a reproduktoru je možné na diaľku komunikovať s členmi domácnosti či domácimi miláčikmi. Môžete napr. privítať deti po príchode zo školy, dať povel vášmu psovi, keď robí neplechu, alebo sa pokúsiť na diaľku upokojiť plačúce bábätko. WiFi kamera D-LINK DCS-8515LH rovnako umožňuje pohodlné ovládanie hlasom pomocou služieb Amazon Alexa či Google Assistant Home/Chromecast.


Režim súkromia

Kamera je vybavená režimom súkromia, ktorý môžete aktivovať pomocou aplikácie mydlink. V tomto režime je objektív kamery úplne zakrytý, čo vám poskytuje maximálnu kontrolu nad vaším súkromím, kedykoľvek ho potrebujete.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Ďalšie funkcie Geolokácia
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor

Video

Maximálne rozlíšenie 1280 × 720 px
Zorný uhol 96 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní WiFi
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 88 mm
Výška 128,5 mm
Hĺbka 88 mm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NN488a05
Produktové číslo:  DCS-8515LH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07