Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

D-LINK DCS-6500LH

4,4 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

D-LINK DCS-6500LH

Kompaktná Full HD kamera s horizontálnou aj vertikálnou rotáciou

Zabezpečte svoju domácnosť skvele vybavenou a cenovo dostupnou WiFi kamerou D-Link DCS-6500LH, ktorá ponúka horizontálnu aj vertikálnu rotáciu (uhol otáčania 340° a naklápania 90°), vďaka čomu umožňuje kompletný prehľad o celej miestnosti. WiFi kamera vyhotovuje záznam v rozlíšení Full HD, ďalej potom ponúka nočné videnie s dosahom 5 metrov a videá sú ukladané na pamäťovú kartu Micro SD.



Kľúčové vlastnosti WiFi kamery D-LINK DCS-6500LH


D-LINK DCS-6500LH zachytí úplne celú miestnosť

Táto WiFi kamera využíva megapixelový CMOS snímač s vysokým rozlíšením. Motorizované otáčanie a naklápanie WiFi kamery D-Link DCS-6500LH vám umožní mať pod kontrolou každý kút monitorovanej miestnosti. Vďaka 4-násobnému digitálnemu zoomu si môžete jednotlivé detaily priblížiť.



D-Link DCS-6500LH ponúkne panoramatický pohľad

Zmena uhla záberu je veľmi jednoduchá – stačí kamkoľvek kliknúť na displeji vášho telefónu a D-LINK DCS-6500LH nasmeruje objektív na dané miesto. Táto WiFi kamera sa radí medzi najmenšie zariadenia vo svojej kategórii, vďaka čomu ju veľmi ľahko umiestnite takmer kdekoľvek. Nastavenie WiFi kamery D-Link DCS-6500LH rýchlo a jednoducho vykonáte prostredníctvom aplikácie mydlink v niekoľkých krokoch. Stačí jednoducho umiestniť a pripojiť kameru tam, kde potrebujete, stiahnite si aplikáciu a postupujte podľa pokynov.

Komunikujte s kamerou D-LINK DCS-6500LH na diaľku

Integrovaný mikrofón a reproduktor vám umožní pri kamere D-Link DCS-6500LH využiť obojsmernú komunikáciu na diaľku. Môžete tak na diaľku hovoriť so svojimi deťmi, komunikovať s kuriérom alebo usmerniť svojho štvornohého maznáčika, keď robí neplechu počas toho, keď nie ste doma.


Záznam z kamery D-Link DCS-6500LH možno ukladať na osobný cloud alebo Micro SD kartu

WiFi kamera D-Link DCS-6500LH disponuje integrovaným slotom pre pamäťovú kartu Micro SD, ktorá môže mať kapacitu až 256 GB. K dispozícii vám bude tiež bezplatný a zabezpečený cloud mydlink. Spôsob ukladania stačí vybrať v mobilnej aplikácii.

Mobilná aplikácia mydlink

Bezplatnú aplikáciu mydlink si stačí jednoducho stiahnuť do mobilného telefónu alebo tabletu. Potom čo sa zaregistrujete a aktivujete svoj účet, budete môcť cez kameru D-Link DCS-6500LH dohliadať a všetko kontrolovať odkiaľkoľvek na svete, kde je pripojenie k internetu. D-Link DCS-6500LH môžete prepojiť s ostatnými zariadeniami Smart Home a vytvárať tak automatické pravidlá podľa časového plánu.

Budete mať prehľad o každej situácii

WiFi kamera D-Link DCS-6500LH vás upozorní na akúkoľvek podozrivú udalosť pomocou notifikácie na váš mobilný telefón. Sami si potom zvolíte, čo bude nasledovať –možno si pozrieť záznam v reálnom čase, zavolať susedovi či komukoľvek inému. Samozrejmosťou je potom kompatibilita s hlasovými asistentmi Amazon Alexa či Google Assistant.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Ďalšie funkcie Geolokácia
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 100 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 77 mm
Výška 121 mm
Hĺbka 77 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NN2021Mi027
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DCS-6500LH/E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08