Obnoviť stránku

D-Link DCS-6113 / E

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DCS-6113 / E

D-Link DCS-6113/E je moderné bezpečnostné IP kamera, ktorá svojmu užívateľovi ponúka predovšetkým jednoduché ovládanie s možnosťou snímať a nahrávať video vo skvelom, úplne čistom Full HD rozlíšenie 1920x1080. Je určená na vonkajšie použitie a to predovšetkým vďaka infračervenému LED prisvietenie, ktoré zabezpečí viditeľnosť až do 15 metrov a dodáva dokonalú kontrolu nad priestorom. Kamera umožňuje jednak realne prehrávanie videa, ale aj jeho uloženie pomocou sieťového úložisko.
IP kamera D-Link DCS-6113/E disponuje tiež detektorom pohybu s ktorým sa viaže aj pokročilý systém programovania udalostí. Nastaviť môžete akciu v prípade aktivácie detektora pohybu a podobne. Nastavenia prebieha pomocou prehľadného webového rozhrania - kameru je teda nutné prevádzkovať pripojenú k sieti pomocou LAN rozhrania. Dôležitou vlastnosťou je tiež podpora obojsmerného audia - nielenže spoločne s obrazom snímaného priestoru získate aj zvuky, ale môžete tiež zvukom narušiteľa či inú osobu upozorniť a skontaktovať. Na napájanie IP kamery stačí iba pripojiť prístroj k sieti LAN a vďaka technológii Power over Ethernet nie je potrebný žiadny ďalší zdroj napájania.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
IP kamera
Rozlíšenie záznamu:
1920x1080 pri 15 fps, FullHD
720p pri 30 fps
Formát záznamu:
H.264
MPEG-4
Motion JPEG
Ďalšie vlastnosti:
pohybový senzor
LED prisvetlenie až do vzdialenosti 15 metrov
web-management
programovanie akcie pri udalostiach
PoE - Power over Ethernet
Spôsob nahrávania:
LAN rozhranie

Zvuk:
obojsmerný

Parametre a špecifikácia

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Kompresia videa MJPEG, MPEG4, H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, Alarmový vstup
Slot na pamäťovú kartu MicroSD

Rozmery

Šírka 130 mm
Výška 97,8 mm
Kód:  NN485d3
Produktové číslo:  DCS-6113/E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02