Obnoviť stránku

D-LINK DCS-6100LH

3,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-LINK DCS-6100LH

Elegantná, diskrétna a kompaktná Full HD kamera D-LINK DCS-6100LH kombinuje funkcie inteligentného domáceho monitoringu so štýlovým dizajnom. Infračervené nočné videnie spolu s detekciou zvuku a pohybu vás okamžite upozorní, keď sa stane niečo neočakávané. Táto kamera vám tak poskytne väčší pokoj. Vďaka aplikácii mydlink je starostlivosť o váš domov jednoduchšianež kedykoľvek predtým. Spravujte, ovládajte a nastavujte všetky svoje kamery mydlink a ďalšie zariadenia D-LINK kedykoľvek a kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti IP kamery D-LINK DCS-6100LH

Krištáľovo čistý obraz

Kompaktná Full HD kamera D-LINK DCS-6100LH vám umožní sledovat váš domov v rozlišení Full HD so širokoúhlym 110-stupňovým zorným poľom – vo dne aj v noci. D-LINK DCS-6100LH sa tak stane perfektným spoločníkom pre domáce zabezpečenie 24/7.

Elegantné a diskrétne vyhotovenie

Kamera D-LINK DCS-6100LH je navrhnutá tak, aby bola nenápadná, ale ľahko použiteľná a umiestniteľná kdekoľvek v domácnosti. Navyše ju možno ľahko premiestniť z miestnosti do miestnosti.

D-LINK DCS-6100LH disponuje detekciou zvuku a pohybu

Full HD kamera je vybavená integrovanou detekciou zvuku a pohybu s následným upozornením na váš mobilný telefón. D-LINK DCS-6100LH je ideálna na použitie ako pestúnka alebo kancelárska kamera.

Všetky vaše zábery uložené v cloude

Bojíte sa, že prídete o všetky kamerové záznamy? D-LINK DCS-6100LH vám umožní zaznamenávať snímky a videá do cloudu, do ktorého budete mať prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek na svete, kde je internetové pripojenie. Dokonca budete môcť zábery sťahovať do svojho mobilného zariadenia. Kamera prichádza s ročným plánom cloudového nahrávania mydlink zadarmo (max. 3 kamery na 1 mydlinkúčet, záznam je uložený na dobu 24 hodín).

D-LINK DCS-6100LH je maximálne bezpečná

Jednou z najväčších obáv v online svete je najmä ochrana súkromia. Táto kamera sa môže pochváliť najnovším šifrovaním WPA3. Ide o najpokročilejší dostupný štandard zabezpečenia WiFi a začína novú éru bezdrôtového šifrovania zaisťujúcu väčšie súkromie v zariadeniach a sieťach používateľov.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Jack

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Ďalšie funkcie Geolokácia
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 90 °
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní WiFi

Rozmery

Šírka 6 cm
Výška 10,4 cm
Hĺbka 6 cm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NN2020Mi023
Produktové číslo:  DCS-6100LH/E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04