Obnoviť stránku

D-Link DCS-5222L

4,4 14 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DCS-5222L

Pohyblivá cloudové HD kamera DCS-5222L schopná snímať vo dne aj v noci je univerzálne monitorovacie riešenie pre váš dom či kanceláriu. Na rozdiel od bežnej webkamery je D-Link samostatný systém , ktorý, bez toho, aby musel byť pripojený k počítaču , vie prenášať a tiež zaznamenávať na pamäťovú kartu veľmi kvalitný obraz. Je vybavená DI/DO portom pre pripojenie rôznych externých zariadení, ako je napríklad alarm, mikrofónom a konektorom pre pripojenie externého reproduktora, detektorom pohybu a vďaka podpore služby Mydlink vám umožní sledovať a ovládať vašu kameru cez bežný počítač alebo aplikáciu pre iPhone, iPad alebo Android zariadenie.

Vidí vo dne aj v noci


Zaujímavá a praktická funkcia pre detekciu pohybu dokáže odosielať varovné e-maily s fotografiami alebo videami. Môžete si tiež vymedziť sledovanú oblasť , napríklad okno alebo dvere garáže. Pre nočný dozor poslúži vstavané infračervené LED osvetlenie s dosahom až 5 metrov, ktoré umožňuje nepretržité sledovanie aj v úplnej tme.

Výhody služby mydlink


Pripojenie kamier k počítačovej sieti a jej sprístupnenie vyžadovalo skôr zvyčajne zložité nastavovanie. Služba mydlink Cloud Services teraz umožňuje ľahký prístup ku kamere odkiaľkoľvek a kedykoľvek potrebujete. Pomocou sprievodcu rýchlo sprevádzkujete vašu kameru a potom si cez webové rozhranie zriadite účet pre službu mydlink, ktorá vám umožní sledovať a ovládať vašu kameru z ľubovoľného počítača s pripojením na internet.

Neustále pod dohľadom


Pripojte sa ku kamerám ľahko a bezproblémovo aj na cestách. Stačí si stiahnuť bezplatnú aplikáciu mydlink pre iPhone, iPad alebo zariadenie so systémom Android a môžete kdekoľvek ľahko a rýchlo sledovať prenos z kamery cez Wi-Fi alebo 4G LTE/3G pripojenie.




Záznam na microSD kartu


Konektor pre microSD kartu (Maximálne
32 GB) pre zaznamenávanie obrazu a zvuku priamo v kamere, vám umožní nahrávanie pri detekcii pohybu , nepretržité snímanie do vyčerpania kapacity, kedy sa začne starší záznam prepisovať novou nahrávkou.



Dokonalý rozhľad


Vďaka pohotovo a citlivo reagujúcemu ovládaniu otáčania/nakláňania budete mať všetko plne pod kontrolou. Rýchlo si prehliadnete veľký priestor z mnohých uhlov, pomocou 4x digitálneho zoomu priblížite priestor pre dôkladnejšiu kontrolu.
Kameru možno tiež nakonfigurovať tak, aby sa pohybovala podľa zadaných pozícií a zameriavala na jednotlivé dôležité miesta v sledovanej oblasti. Všetko možné ovládať cez rozhranie mydlink.


D-ViewCam


Spolu s kamerou D-Link dostanete zadarmo tiež program D-ViewCam - Komplexný systém pre kamerový dohľad, určený pre centrálne ovládanie až 32 IP kamier .
Program zabezpečuje digitálne monitorovanie a nahrávanie videa, zvuku a udalostí. Pre rôzne bezpečnostné aplikácie je vybavený širokou škálou funkcií pre pohodlné používanie, vrátane nahrávania a prehrávania videozáznamov.

Bližší pohľad


Funkcia ePTZ využíva vysokého HD rozlíšenia kamery a umožňuje vám zvoliť cieľovú oblasť pre detailnejšie zobrazenie kliknutím na video zobrazené v prehliadači. Ak sa potrebujete bližšie pozrieť na určitú časť miestnosti , jednoducho si vyberiete oblasť a digitálne priblíženie vám poskytne potrebný náhľad.


Parametre a špecifikácie:
Typ:
IP kamera
Rozlíšenie záznamu:
1280x720 pri 30 fps, HD
Senzor:
Typ: CMOS
1,5 MPix
Formát záznamu:
H.264
MPEG-4
Motion JPEG
Ďalšie vlastnosti:
pohybový senzor
LED prisvetlenie až do vzdialenosti 5 metrov
web-management
Spôsob nahrávania:
LAN rozhranie
Zvuk:
obojsmerný
Zabezpečenia:
WEP, WPA, WPA2
Rozmery:
125 x 113 x 114 mm

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Jack

Video

Maximálne rozlíšenie 1280 × 800 px
Kompresia videa MJPEG, MPEG4, H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, Alarmový vstup, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 32 GB

Rozmery

Šírka 114 mm
Výška 125 mm
Hĺbka 114 mm
Kód:  NN483i
Produktové číslo:  DCS-5222L/E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14