Obnoviť stránku

D-Link DCS-2802KT-EU

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

D-Link DCS-2802KT-EU


    

D-Link DCS-2802KT-EÚ je súprava vnútorného rozbočovača a dvoch vonkajších kamier, ktoré sú bezdrôtové a s diskrétnym vyhotovením – môžete ich nenápadne umiestniť takmer kamkoľvek budete potrebovať. Sú vybavené kovovým držiakom pre montáž na stenu, ale je ich možné pripevniť na akúkoľvek kovovú plochu vďaka magnetickej rúčke. Navyše sa môžete tešiť na perfektný obraz so všetkými detailmi, kamery totiž nahrávajú video v rozlíšení Full HD. 

    

Kľúčové vlastnosti súpravy D-Link DCS-2802KT-EÚ

  • Rozbočovač na vnútorné použitie a 2 vonkajšie kamery na batériu
  • Záznamy vo Full HD rozlíšení
  • Certifikácia IP65 – vodoodolné telo kamier
  • Balíček mydlink nahrávanie do osobného cloudu na 1 rok zadarmo
  • Nočný režim, PIR detektor pohybu, obojsmerný prenos zvuku
  • Ukladanie videa do cloudu, na microSD kartu, externé úložisko, do telefónu či tabletu
  • Spolupracuje s ostatnými zariadeniami mydlink, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
  • Diaľkovo spustiteľná siréna s hlasitosťou 100 dB
    

Kamery s nočným videním

Kamery samozrejme disponujú pokročilým senzorom pohybu (PIR), ktorý disponuje technológiou, ktorá spoľahlivo vylúči falošné poplachy – dokonca aj v nočnom režime. V prípade zaznamenania pohybu spustí kamera nahrávanie a pošle aj upozornenia priamo na váš mobilný telefón. IR prísvit umožňuje videnie v úplnej tme až do vzdialenosti 7,5 metra.
Určite oceníte aj obojsmerný prenos zvuku. Kamery D-Link sú vybavené ako reproduktorom, tak i mikrofónom. Pohodlne tak môžete hovoriť s deťmi, dať povel psovi, alebo navigovať poštára. Každá kamera má integrovanú batériu so životnosťou až 6 mesiacov na jediné nabitie (v prípade používania kamery 3 minúty denne, ak nesledujete živý prenos). Bezdrôtové kamery majú vo výbave aj sirénu s hlasitosťou až 100 decibelov, tá reaguje na pohyb, váš povel a možno ju aj diaľkovo vypnúť.

    

Prepracovaná podpora D-Link

K rozbočovaču (Hubu) môžete pripojiť celkom až štyri kamery. Po dokúpení dvoch kamier môžete bez problémov pokryť oveľa väčší priestor. Disponuje taktiež slotom na pamäťovú kartu typu microSD s maximálnou kapacitou 128 GB, či USB konektorom na pripojenie externého úložiska. Obsluhu kamerového systému uľahčí bezplatná aplikácia mydlink.
Sada D-Link DCS-2802KT-EÚ podporuje aj bezpečné nahrávanie do osobného cloudu, ku ktorému máte prístup odkiaľkoľvek na svete vďaka bezplatnej aplikácii mydlink. Bezplatne môžete nahrávať a uchovávať video po dobu 24 hodín (max. 3 kamery/1 účet mydlink). Ďalšie služby si môžete ľubovoľne dokúpiť. Videá je možné vyhľadávať podľa dátumu, zariadenia, miesta alebo typu záznamu. Určite oceníte, že zariadenie D-Link môžete začleniť do svojej inteligentnej domácnosti, preto nechýba podpora Amazon Alexa, Google Assistant alebo IFTTT.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Ďalšie funkcie PIR senzor, Geolokácia
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 140 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 85 mm
Výška 66 mm
Hĺbka 85 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NN487a04
Produktové číslo:  DCS-2802KT-EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09