Obnoviť stránku

D-Link DCH-Z110 Okenný senzor

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DCH-Z110 Okenný senzor

Aplikace mydlink Home

Aplikácia

Stiahnite si bezplatnú aplikáciu mydlink Home a postupujte podľa jednoduchých pokynov s nastavením.

Snadné spárování

Stlačenie

Stlačením tlačidla pre párovanie sa môžete spojiť s centrálou - Connected Home Hub.

Pohodlné připevnění

Pripevnenie

Pomocou dodávanej lepiacej pásky môžete snímač pripevniť k sledovaným dverám alebo oknu.


Dverovo/okenný senzor mydlink Home

Doplňte šikovný domáci systém D-Link Connected Home Hub o dverovo/okenný senzor, ktorý pre vás spoľahlivo postráži zverený priestor. Vďaka aplikácii mydlink Home ho môžete ľahko nastaviť a spravovať cez centrálu systému mydlink Home - Connected Home Hub. Ponúkané oznámenia do inteligentného telefónu či tabletu vás upozornia, či už ste doma alebo na cestách.


Hlídá za vás

Pre váš pokoj

Detekcia otvorenia alebo zatvorenia dverí či okna. Majte prehľad o príchode osôb do vášho domu alebo sledujte oblasti s obmedzeným prístupom, ako sú napríklad lekárničky.


Snímač 3 v 1

Získate okamžité upozornenie na inteligentný telefón alebo tablet pri každom zistení pohybu vo vašej domácnosti. Okrem toho sa vo vnútri nachádza teplomer a snímač svetla, ako ďalšie možnosti dohľadu. Istou výhodou modelu je batériové napájanie a pripevnenie lepiacou páskou, vďaka čomu môžete snímač používať aj mimo dosahu elektrickej siete.

Kromě pohybu snímá i teplotu a světlo

Aplikace mydlink Home

Vaše aplikácie mydlink Home

Aplikácia mydlink Home vám umožňuje začať s jedným zariadením a pridať ďalšie prvky podľa potreby neskôr. Unikátna aplikácia mydlink Home pre inteligentné telefóny a tablety so systémami iOS a Android vám umožňuje ovládať všetky zariadenia mydlink Home. Dokonca môžete pridať automatické pravidlá a urobiť svoj domov ešte inteligentnejším.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Protokol Z-Wave

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Elektroinštalácia, Zabezpečenie
Kód:  NN491d
Produktové číslo:  DCH-Z110

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06