Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

D-LINK DCH-S161

4,6 7 hodnotení

D-LINK DCH-S161

Vybavte svoju domácnosť praktickým detektorom D-LINK DCH-S161, ktorý detekuje vodu v prípade jej úniku alebo havárie. Dokáže vás včas varovať a upozorniť pomocou notifikácie na váš mobilný telefón. Samotný detektor sa zároveň rozoznie alarmom s hlasitosťou 90 dB. Zariadenie je možné implementovať do vašej smart domácnosti, spolupracuje s ostatnými mydlink zariadeniami a Google Assistant. Samozrejmosťou je možnosť integrácie pomocou IFTTT. Napájanie je zabezpečené dvojicou batérií typu AA so životnosťou až 1,5 roka. Výhodou je teda, že sa zaobídete bez kábla a zapájania detektora do zásuvky.

Kľúčové vlastnosti detektora vody D-LINK DCH-S161

  • Okamžité varovanie v prípade úniku vody
  • Batériové napájanie s výdržou až 1,5 roka
  • Jednoduché pripojenie do domácej WiFi siete
  • Kompatibilný s ostatnými zariadeniami D-LINK a Google Assistant
  • Mobilná aplikácia mydlink
  • Kábel s dĺžkou 1,8 metra
  • Rozmery: 68 × 68 × 31 mm

DCH-S161 vás ochráni pred vytopením

Vďaka DCH-S161 môžete zamedziť veľkým škodám vo vašej domácnosti v prípade náhleho úniku vody. Je ideálny na umiestnenie do kúpeľne, kuchyne, pivnice či ďalších miest, kde hrozí únik vody. S 1,8 m dlhým káblom možno snímač bez problémov umiestniť aj do horšie prístupných miest. Ďalším bonus tkvie v tom, že detektor D-LINK nepotrebuje na svoju prevádzku žiadnu ďalšiu jednotku a je úplne nezávislý, stačí ho len pridať do existujúcej WiFi siete. Súčasťou balenia sú aj montážne skrutky.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Využitie

Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie

Batéria

Typ batérie AA
Počet batérií 2 ks

Vlastnosti

Fungovanie Samostatne
Funkcie Notifikácie do mobilu

Typ detekcie

Typ detekcie vody

Umiestnenie

Určenie Vnútorné
Kód:  NN180a
Produktové číslo:  DCH-S161
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07