Obnoviť stránku

D-Link DCH-100KT SMART Home HD Starter Kit

3,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

D-Link DCH-100KT SMART Home HD Starter Kit

Chcete mať vaše obydlie pod úplným dohľadom a vedieť o každom šuchnutí vo vašich obytných priestoroch? Myslíte si, že diaľkové ovládanie niektorých funkcií vo vašom dome je námetom do akčného filmu namiesto čistej reality? Táto štartovacia sada od spoločnosti D-Link vás presvedčí o opaku a dovolí vám úplnú kontrolu nad domovom.

Kľúčové vlastnosti

  • Štartovacia domáca sada od spoločnosti D-Link
  • Možné pripojenie na WiFi sieť 802.11b/g/n
  • Napájanie prostredníctvom zásuvky
  • Veľmi skladné rozmery
  • Biela farba nepôsobí rušivo pre okolie

Skoro ako kúzlom

Inteligentná sada obsahuje celkom tri rozdielne produkty. Všetky jednotlivé zariadenia sa dajú ovládať odkiaľkoľvek a vy tak môžete mať prehľad o dianí vo vašom dome či byte.

Múdra zásuvka Smart Plug DSP-W215 môže byť ovládaná prostredníctvom bezdrôtovej siete WiFi 802.11b/g/ n. Vďaka tomu budete schopní púšťať elektrinu pre pripojené zariadenie podľa potreby. Produkt je chránený proti prehriatiu. Na obrazovke vášho telefónu si môžete sledovať štatistiky spotreby elektrickej energie.

Pohybový senzor DCH-S150 môžete taktiež ovládať prostredníctvom bezdrôtového pripojenia. Táto krabička s veľkosťou 58×54×43,5 mm dokáže ľahko monitorovať priestor až do vzdialenosti 8 metrov od prijímača pod uhlom 100 stupňov vodorovne a 80 stupňov zvisle. Vďaka tomu budete mať prehľad o pohybe vo vašom byte.

S HD kamerou DCS-935L budete mať úplný prehľad o pohybe pri vstupných dverách, za oknom alebo na prístupovej ceste. Kamera je schopná prenášať obraz až v kvalite 1280 × 720 pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. Vďaka bezdrôtovej sieti budete schopní vidieť všetky zábery priamo na obrazovke vášho mobilného zariadenia. V prípade potreby možno kameru s rozmermi 58×85,4×124,9 mm ľahko skryť.

Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Elektroinštalácia, Zabezpečenie
Kód:  NN490e
Produktové číslo:  DCH-100KT/E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02