Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

D-Link DAP-2610

5 1 hodnotení
101,90 €

D-Link DAP-2610

D-Link DAP-2610 je výkonný prístupový bod (AP) optimalizovaný pre firemné prostredie súčasnou prevádzkou na dvoch pásmach, podporou PoE, pokročilou správou, všestrannými prevádzkovými režimami a robustnou bezpečnosťou. Je navrhnutý tak, aby pomohol správcom siete vybudovať a spravovať prepojenia mnohých bezdrôtových zariadení. Poskytne firme rýchle a ľahko ovládateľné WiFi pripojenie, ktoré ponúka veľkú flexibilitu a škálovateľnosť. 

Kľúčové vlastnosti

  • Až 400 Mbps (256-QAM) pri 2,4 GHz a až 900 Mbps na 5 GHz
  • Optimalizácia MU-MIMO pre viac zariadení súčasne
  • Vylepšené bezdrôtové pokrytie pomocou Beamforming
  • Škálovateľná sieť s manažmentom (Central WiFiManager)
  • Quality of Service (QoS) pre hladký prenos zvuku, hlasu a videa
  • Pokročilé funkcie (vyvažovanie záťaže, redundancia ...)
  • Podniková bezpečnosť (RADIUS, VLAN ...)
  • Rôzne režimy (AP, WDS, WDS s AP, klient)

Vysoká rýchlosť 802.11ac bez poklesu vďaka MU-MIMO a Beamforming

AP prenáša dáta najnovším štandardom 802.11ac, kedy sa používa 5GHz pásmo s menším rušením pre vysoké rýchlosti na veľké vzdialenosti. Beamforming ďalej zlepšuje pokrytie nasmerovaním WiFi signálu priamo k zariadeniu. Optimalizácia dátových prenosov technológií MU-MIMO (Multiuser, Multiple Input, Multiple Output) znamená razantné navýšenie priepustnosti siete v prípade aktívneho používania niekoľkých zariadení naraz.

Kompletné riadenie siete cez Central WiFiManager

Konfigurujte a spravujte celú flotilu prístupových bodov centrálne pomocou Central WiFiManager. Ten umožňuje administrátorom siete vykonávať konfiguráciu, kontrolu a údržbu vzdialene, čo eliminuje potrebu vysielania pracovníkov ku každému AP. Vďaka technológii AP Array od D-Link stačí nakonfigurovať jeden prístupový bod a nastavenie sa automaticky synchronizuje so zvyškom skupiny (až 32 prístupových bodov v skupine).

Flexibilná inštalácia

DAP-2610 je kompaktné zariadenie s jednoduchou inštaláciou, aby si našlo miesto, kdekoľvek je ho potreba. Možno ho jednoducho položiť na nábytok, ale aj možno AP namontovať na stenu alebo strop. Vďaka podpore napájania cez Ethernet (PoE podľa 802.3af) AP nainštalujete aj tam, kde nie sú k dispozícii elektrické zásuvky. S PoE si vystačíte iba s jediným ethernetovým káblom pre prenos dát i napájanie.

 

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Klient, Power over Ethernet (PoE)

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 300 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Konektory

LAN 1 ×

Vlastnosti antény

Typ antény Odnímateľná
Zisk antény 3 dBi

Rozhranie

Pokročilé funkcie Odnímateľná anténa, Gigabit LAN, PoE (Power over Ethernet)

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 17 cm
Hmotnosť 314 g
Šírka 17 cm
Výška 2,8 cm
Kód:  NN325ca
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DAP-2610
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16