Obnoviť stránku

D-Link DAP-1522

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DAP-1522

Bezdrôtový prístupový bod D-LINK DAP-1522 umožňuje premeniť naraz až štyri zariadenia s káblovým ethernetovým rozhraním na bezdrôtové zariadenia a pripojiť ich k existujúcej sieti.Ponúka tiež možnosť vylepšiť svoju sieť podporu dvojpásmového bezdrôtového prenosu.Vďaka podpore moderných technológií Wireless N a Quality of Service (QoS) dokáže D-LINK DAP-1522 bezproblémovo prenášať multimediálny obsah vo vysokom rozlíšení.
Frekvenčné pásmo 5 GHz je širší a menej zaplnené než pásmo 2,4 GHz, ktoré dnes používa väčšina bezdrôtových zariadení (vrátane spotrebnej elektroniky, ako sú bezdrôtové telefóny, detské pestúnky, bluetooth adaptéry atď).Vďaka dostupnosti až 23 neprekrývajúcich sa kanálov v pásme 5 GHz v porovnaní s iba 3 v pásme 2,4 GHz získajú používatelia oveľa lepšiu konektivitu s plynulým prenosom aj u tých najnáročnejších aplikácií.
D-LINK DAP-1522 je certifikovaný podľa štandardu Wi-Fi Alliance pre nastavenie zabezpečenia bezdrôtovej siete jednoduchým stlačením tlačidla.Pomocou tejto funkcie, označovanej ako Wi-Fi Protected Setup (WPS), sa automaticky vygenerujú názov bezdrôtovej siete (SSID) a šifrovacie kľúče a odošlú do klientskych zariadení.Nie je teda potrebné pamätať si zložité heslá a zadávať ich do každého zariadenia zvlášť.To výrazne zjednodušuje proces nastavenia zabezpečenia bezdrôtovej siete.
Ako vôbec prvé zariadenie tohto typu disponuje D-LINK DAP-1522 funkcií pre úsporu energií.Technológia Green Ethernet dokáže zistiť, či sú pripojené zariadenia zapnutá alebo vypnutá, určiť dĺžku prepojovacieho kábla a podľa toho upraviť spotrebu energie zariadenia.Navyše je možné nakonfigurovať zapínanie a vypínanie Wi-Fi prenosov v určitých časoch dňa, čo prináša ďalšie úspory. Parametre a špecifikácie:
Rozhranie:

4x 10/100/1000 Mb/s gigabitové LAN porty
Internej antény
Bezdrôtový prenos:
Technológia Dualband
až 300 Mb/sv každom frekvenčnom pásme
Bezdrôtový prenos podľa IEEE 802.11n (draft 2.0), certifikácia Wi-Fi
Voliteľný prevádzka Wireless N v pásme 2,4 GHz alebo 5 GHz
Spätná kompatibilita s bezdrôtovými sieťami
Zabezpečenie:
64/128bitové WEP šifrovanie
WPA-PSK, WPA2-PSK
Jednoduché nastavenie bezdrôtového šifrovania jednoduchým stlačením tlačidla
Správa
Prevádzkové režimy: prístupový bod (AP), most (Bridge) a Auto
Správa cez webové rozhranie

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11n

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
Kód:  NN323b
Produktové číslo:  DAP-1522

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06