Obnoviť stránku

D-Link COVR-2202

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link COVR-2202


D-Link COVR je predstaviteľom modernej a výkonnej Whole-Home WiFi technológie, ktorá prinesie do vašej domácnosti len to najlepšie. D-Link COVR sa postarajú o to, aby vo vašej domácnosti bol každý centimeter štvorcový pokrytý kvalitným WiFi signálom. Súčasťou balenia sú dve jednotky a bez problémov pokryjú až 550 m2. Routery pracujú v troch pásmach a technológia Smart Steering sa stará o automatický výber najrýchlejšieho a najmenej zaťaženého pásma. Celková rýchlosť dosahuje až 2,2 Gbps.

Kľúčové vlastnosti Whole Home Mesh WiFi systému COVR-2202

  • Ucelená a „bezšvová“ Mesh WiFi sieť
  • Dve jednotky COVR v balení
  • Celková rýchlosť až 2,2 Gbps
  • Pokryje až 550 m2
  • Pracuje v troch pásmach (2× 5 GHz a 1× 2,4 GHz)
  • Rodičovská kontrola

D-Link COVR vás pohltí signálom

Do vašej domácnosti, firmy alebo kancelárie si môžete kúpiť aj viac než dve jednotky COVR. Ak sa budete pohybovať, tak vás vždy systém pripojí k tej najbližšej jednotke. Už tak nebudú hroziť výpadky, rušenie či nestabilné pripojenie. O bezproblémový a automatický prechod medzi routermi sa stará funkcia Smart Roaming. Efektívna prevádzka na viacerých zariadeniach bez straty rýchlosti zabezpečuje technológia MU-MIMO.
D-Link COVR-2202 disponujú celkom šiestimi vnútornými anténami využívajúcimi technológiu Wireless AC – rýchlosť prenosu signálu tak dosahuje až 2,2 Gbps, čo je až 5× vyšší výkon v porovnaní so súčasnými routermi, ktoré využívate v domácnosti. S takou rýchlosťou si môžete dopriať streamovanie 4K videa, hlasové alebo videohovory bez čakania.

Ihneď po vybalení je funkčný

Použitie systému D-Link COVR je jednoduché. Jednotky sú už pri vybalení z krabice párované a stačí ich len zapojiť do zásuvky. Potom do svojho mobilného telefónu stiahnete aplikáciu a postupujete podľa inštrukcií v nej. Samozrejmosťou je tlačidlo WPS na jednoduché pripojenie ostatných zariadení jedným stlačením alebo funkcia rodičovskej kontroly.


Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 867 Mb/s

Typ

Typ Tri-Band

Konektory

LAN 2 ×
Kód:  NN351a
Produktové číslo:  COVR-2202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02