Obnoviť stránku

dbramante1928 Roskilde pre iPad mini Golden tan

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

dbramante1928 Roskilde pre iPad mini Golden tan

Štýlová ochrana

Potrebujete puzdro pre váš iPad mini, ale nechcete obyčajné silikónové? Chcete, aby váš tablet bol krásny a štýlový aj keď je ukrytý v puzdre? Potom je puzdro Rosklide to pravé, čo hľadáte. Je zhotovené z pravej kože, ktorá je na pohľad i na dotyk veľmi príjemná. Pravá koža v sebe spája štýl, výdrž a praktickosť. Uzatvárateľná prednú časť krytu skvele ochráni displej tabletu pri prenášaní v taške alebo kufri.

Vďaka praktickým chrbtu navyše môžete iPad pohodlne postaviť do ideálnej pozície pre čítanie na stole alebo v posteli. Prepracovaný tvar puzdra s starostlivo vyrezanými otvormi pre nabíjanie, reproduktor alebo slúchadlový konektor, umožňuje plnohodnotné využitie tabletu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Hnedá

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé
Materiál Koža

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  GC125i9c
Produktové číslo:  ROIMGT000514

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18