Obnoviť stránku

Czur ET16 Plus

4,5 11 hodnotení
424,90 €

Czur ET16 Plus

Pamätáte si na ťažkopádne začiatky starých skenerov s vekom? Moderný digitálny skener Cruz ET16+ posúva digitalizáciu dokumentov o niekoľko tried vyššie. Ide o stojanový skener s veľmi širokým využitím. Je osadený špičkovou digitálnou kamerou Sony, a preto nemá problémy so svetlom z okolia, ktoré nesmelo do starých prístrojov preniknúť. Naskenujete aj veľkoformátové dokumenty, a to veľmi rýchlo (až 40 strán/min). Disponuje aj sériou moderných technológií, medzi ktorými určite zaujme napríklad narovnávanie stránok kníh.

Kľúčové vlastnosti skenera Czur ET16+

  • Stojanový skener s veľkou pracovnou plochou pod sebou (39 cm)
  • Digitalizácia až do formátu A3
  • Osadený špičkovou kamerou Sony (16 Mpx)
  • Displej na zobrazenie pozície skenovaného dokumentu
  • Extra rýchle skenovanie (pod 1,5 s)
  • Funkcia narovnávania stránok kníh
  • Automatický prevod textu do Wordu
  • Externý ovládač pre rýchly sken
  • Nahrávanie videosekvencií vo Full HD

Czur ET16+ je pripravený vašu prácu zefektívniť

Potrebujte skenovať knihu, časopis – jednoducho nejaký dokument, ktorý nie je možné kvôli väzbe stránok narovnať pred digitalizáciou? To so skenerom Czur ET16+ už nepredstavuje žiadny problém. Stačí, keď knihu otvoríte a naskenujete ju tak, ako je. Skener Czur ET16+ si sám automaticky „narovná“  stránky, akokeby ste skenovali jednotlivé listy zvlášť. Nedochádza tak k zbytočnému transformovaniu textu a zvládnete aj umelecké diela. Naopak, prístroj je vybavený veľmi praktickým káblovým ovládačom pre rýchle skenovanie. Stačí otáčať stránky dokumentu jednou rukou a druhou klikať na tlačidlový ovládač alebo šliapať na pribalený pedál. Tým docielite výraznú rýchlosť, ktorú by ste s klasickými skenermi nikdy nedosiahli.

Digitalizujte dokumenty do obrázkových aj textových súborov a taktiež videosekvencií

So skenerom Czur ET16+ môžete skenovať všetky formáty až do veľkosti A3. Máte možnosť ukladať do obrázkových formátov jpeg alebo pdg. Pre digitalizáciu využite obľúbený formát pdf alebo zvoľte automatický prevod textu do textových editorov – napríklad Wordu. Keďže ET16 je vybavený digitálnou kamerou Sony s plným Full HD rozlíšením (1 080 p), môžete nahrávať aj videosekvencie priestorových objektov. Výstupným formátom je tu MJPG alebo YUV a skener je navyše vybavený konektorom HDMI pre priame zobrazenie cez projektor alebo na televízore.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ skenera Stolný
Typ pripojenia Bezdrôtové

Rozlíšenie skenera

Rozlíšenie skenera 4608 x 3456 DPI

Pripojenie

Pripojenie USB

Max. veľkosť dokumentu

Maximálna veľkosť dokumentu A3

Funkcie

Obojstranné skenovanie Nie

Možnosť skenovania

Možnosť skenovania Kníh, Textov

Rozmery

Šírka 36,2 cm
Hĺbka 35,1 cm
Výška 14,9 cm
Hmotnosť 2 kg
Kód:  QP160a4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Czur ET16+
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19