Obnoviť stránku

CycleOps Phantom 5

Príslušenstvo k tovaru

CycleOps Phantom 5

CycleOps Phantom 5 - design vhodný kamkoliv

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Ideálny fitness spoločník

Ste športový typ a chcete si udržiavať svoju kondíciu na najvyššej úrovni po celý rok? Ak áno, tak zbystrite svoje zmysly na tento prémiový stacionárny cyklotrenažér Phantom 5, ktorý vám zaručí dostatočný pohyb aj v mrazivom zimnom období. Jeho perfektný dizajn zapadne do každej miestnosti. Nemusíte sa teda ochudobňovať o skvelý pocit poctivo najazdených kilometrov aj v pohodlí vašej obývačky, hotela alebo telocvične. Robustný oceľový rám a stabilná platforma vám zaistí neočakávaný zážitok a bezpečné použitie cyklotrenažéra. Záruka na rám je 10 rokov.



Dokonalý zážitok z jazdy

Phantom 5 je navrhnutý tak, aby bol váš tréning dostatočne príjemný a podobný tomu, ktorý prevádzkujete na skutočnom bicykli. Tomu napomáha najmä robustný 21,8kg zotrvačník, ktorý je umiestnený mimo dosahu vašich nôh a odkvapkávajúceho potu. Nechýba ani voľnobežný šliapací stred s tichým nábojom. Cestný štýl riadidiel zaisťuje optimálny posed na bicykli. Pre osvieženie počas šliapania sú riadidlá vybavené dvoma držiakmi na fľaše.

CycleOps Phantom 5 - dokonalý zážítek z jízdy

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

CycleOps Phantom 5 - nastavitelný posed

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Nastaviteľný posed

Chcete sa na tomto trenažéri cítiť rovnako tak dobre ako na svojom skutočnom bicykli? U cyklotrenažérov Phantom si môžete nastaviť posed v 4 smeroch a všetkých mysliteľných uhloch s milimetrovou presnosťou tak ako na vašom bicykli.

CycleOps Phantom 5 - integrovaný wattmetr v PowerTap náboji

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Presné meranie výkonu

Pre neustále zlepšovanie vašich športových výkonov je vhodné vaše snaženie počas cvičenia merať. K tomu slúži Powertap merací náboj, ktorý s presnosťou 1,5% zmeria váš wattový výkon.

CycleOps Phantom 5 - elektronicky řízená brzda

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Elektronicky riadená brzda

Pre ešte intenzívnejší zážitok je cyklotrenažér vybavený elektronicky riadenou brzdou. Vďaka tomu sa budete cítiť rovnako, ako by ste vyrazili na skutočnom bicykli.


CycleOps Phantom 5 - konektivita Bluetooth Smart a ANT+

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Prepojenie s ďalšími zariadeniami

S týmto cyklotrenažérom neprichádzate o možnosť spárovania ďalších zariadení potrebných pre váš tréning. Nechýba totiž podpora Bluetooth Smart ani ANT+ technológia spárovania. Kompatibilita je zaručená s väčšinou CycleOps a Powertap produktov podporujúcich ANT+ rozhranie. Naviac je možné s pribaleným mini ANT+ USB flash diskom svoje namerané štatistiky ľahko zdieľať s počítačom.


Parametre produktu:

Celková hmotnosť:
63 kg

Hmotnosť zotrvačníka:
21,8 kg

Rozmery (D x Š x V):
121,9 × 33 × 86,4 cm

Meranie menovitého príkonu:
Áno, meracie náboj Powertap (presnosť ± 1,5%)

Technológia odporu:
Plne elektronický, riadený, programovateľný, elektromagnetická brzda

Kompatibilita:
Bluetooth, ANT+

Obsah balenia:
Cyklotrenažér Phantom 5, napájací kábel, sedlo CycleOps, ANT+ USB flash disk


 
Kód:  SPTCOPh5
Produktové číslo:  012527013586

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19