Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

CyberPower VP1200EILCD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CyberPower VP1200EILCD

Záložné zdroje sú optimálnym príslušenstvom pre každého obozretného používateľa. Môžu vás ochrániť pred nenávratným zmiznutím neuloženej práce vo chvíli, keď náhle vypadne prúd. CyberPower VP1200EILCD má v zásobe reálny výkon 720 W, zatiaľ čo hodnota zdanlivého výkonu je 1200 VA. Naskytne sa vám tak možnosť bez nadmerného stresu uložiť všetky aktuálne veci. UPS zdroj je typu Line interactive, skvele si poradí s kolísaním siete, využíva batériu s vysokou efektivitou a je určený aj pre náročnejších používateľov.

Záložný zdroj CyberPower VP1200EILCD Screen
Záložný zdroj CyberPower VP1200EILCD Zadná strana

Základné parametre záložného zdroja CyberPower VP1200EILCD

  • Rýchle a stabilné Line interactive napájanie
  • UPS CyberPower s výkonom 720 W
  • Pri 100 % záťaži je výdrž batérie 4 min
  • V prípade 50 % záťaže bude výdrž 12 min
  • Má k dispozícii 8 zásuviek IEC 320 C13

Uplatnenie UPS zdroja k PC CyberPower

Vzhľadom na svoj výkon 720 W bude UPS zdroj ideálny do kancelárií a všade tam kde musí byť zabezpečená prevádzka niekoľkých zariadení súčasne. Aké miesto pre uloženie UPS zdroja vybrať, o tom v prvom rade rozhodujú rozmery 100 × 281 × 355 mm. Zaujme čistým dizajnom a vo väčšine interiérov bude vyzerať elegantne. Vôbec teda nevadí, ak ho máte položený na mieste, ktoré vám úplne vyhovuje, a nič vám nebude brániť v prístupe k zdroju. S ohľadom na kapacitu batérie spadá CyberPower VP1200EILCD do kategórie ťažších zariadení, nenechajte sa preto vydesiť hmotnosťou modelu, ktorá je 9,62 kg.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 100 mm
Výška 281 mm
Hĺbka 355 mm

Výkon

Účinnosť

Typ napájania Line interactive

Záložní doba

Záložná doba pri 50 % záťaži 12 min

Typ výstupných zásuviek

IEC 320 C13 8

Vlastnosti

Vlastnosti LCD displej, AVR

Hmotnosť

Hmotnosť 9,62 kg
Kód:  CyPOWA07
Produktové číslo:  VP1200EILCD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01