Obnoviť stránku

CyberPower UT850E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CyberPower UT850E

Môže sa stať, že dôjde k prerušeniu dodávky elektrického prúdu okamih pred tým, než sa dokončí nahrávanie videa. Výsledky vašej práce sú v ťahu a môžete začať od nuly. Podobné chvíle majú svoje riešenie: záložný zdroj CyberPower UT850E. Zjednodušene to je skriňa s niekoľkými batériami, ktorá poskytne dostatok elektriny pre čokoľvek, čo je inak zapojené v zásuvke. Záložný zdroj napájania CyberPower UT850E pracuje s variantom Line interactive. Off-line typ je ten najobyčajnejší, pretože v prípade, že vypadne prúd len prepne z napájania zo zásuvky na samotné UPS. Line interactive dokáže použiť aj reguláciu výstupného napätia, takže spotrebič nebude trpieť šokovými zmenami.

Primárnym bodom je doba zálohovania. Tá sa odvíja od spotreby – pri odbere 50 % sa kľudne zvýši až trikrát doba zálohovania. Mali by ste teda prepočítať nároky a množstvo zapojenej elektroniky najlepšie aj s manévrovacím priestorom navyše. CyberPower UT850E vo svojich špecifikáciách vykazuje zdanlivý výkon 850, pre reálnu prevádzku sa prejaví skôr skutočný výkon 425 W.

Zásadné parametre záložného zdroja CyberPower UT850E

  • Napájanie Line interactive
  • Výkon tohto záložného zdroja dosahuje 425 W
  • 2 zásuviek

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 84 mm
Výška 159 mm
Hĺbka 252 mm

Výkon

Účinnosť

Typ napájania Line interactive

Typ výstupných zásuviek

Schuko 2
Dodatočné rozhranie a ochrana Ochrana dátovej siete RJ-45, Ochrana telefónnej siete RJ-11, Ethernet

Hmotnosť

Hmotnosť 4,2 kg
Kód:  NZ992a13
Produktové číslo:  UT850E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08