Obnoviť stránku

CyberPower BR1000ELCD

5 1 hodnotení
112,90 €

CyberPower BR1000ELCD

Môže sa stať, že dôjde k prerušeniu dodávky elektrického prúdu iba chvíľu pred tým, ako ste si chceli uložiť dokument. Dáta sú nenávratne v pomyselnom koši a vy musíte začínať zasa od začiatku. Takéto nepríjemné momenty vyrieši zariadenie Uninterruptible Power Supply, alebo inak nazvaný záložný zdroj CyberPower BR1000ELCD. Vlastne to je veľká skriňa s niekoľkými batériami, ktorá poskytne dostatok elektrického prúdu pre akýkoľvek spotrebič v prípade nedostupnosti elektriny zo siete. Záložný zdroj napájania CyberPower BR1000ELCD využíva vyhotovenie Line interactive. Off-line zdroj UPS predstavuje ten najjednoduchší spôsob napájania, pretože v prípade výpadku prúdu len automaticky prehodí zdroj napájania zo zásuvky na samotný zdroj. Line interactive vylepšuje jednoduchšiu verziu off-line o reguláciu výstupného napätia tak, aby počítač či iná elektronika netrpeli v dôsledku šokových zmien v sieti.

Najdôležitejším parametrom je čas zálohovania. Nie je však lineárny, líši sa podľa príkonu pripojených spotrebičov – pri odbere 50 % sa zvýši aj trikrát doba napojenia z UPS. Záložný zdroj má čas prevádzky na batériu pri maximálnej záťaži 1 min a pri 50 % spotrebe energie 6 min. Mali by ste preto prepočítať, respektíve odhadnúť nároky pripojených spotrebičov, v tom lepšom prípade aj s istou rezervou. CyberPower BR1000ELCD vo svojich špecifikáciách vykazuje zdanlivý výkon 1 000 W, v reálnej prevádzke je dôležitejší ten skutočný výkon, ktorý je 600 W.

Kľúčové parametre záložného zdroja CyberPower BR1000ELCD

  • Záložný zdroj CyberPower je napájaný formou Line interactive
  • Reálny výkon záložného zdroja CyberPower je 600 W
  • Pri maximálnom odbere vydrží zdroj napájať po dobu 1 min
  • 8 Schuko zásuviek na napájanie

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 288 mm
Výška 118 mm
Hĺbka 166 mm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Výkon

Účinnosť

Typ napájania Line interactive

Záložní doba

Záložná doba pri 50 % záťaži 6 min

Typ výstupných zásuviek

Schuko 8
Dodatočné rozhranie a ochrana Ochrana dátovej siete RJ-45, Ochrana telefónnej siete RJ-11, USB, Ethernet

Vlastnosti

Vlastnosti USB na nabíjanie, LCD displej, AVR
Typ UPS Klasická

Hmotnosť

Hmotnosť 6,5 kg
Kód:  NZ992a6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BR1000ELCD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16