Obnoviť stránku

Cyberlink PowerDVD 23 Ultra (elektronická licencia)

Novinka
79,90 €

Cyberlink PowerDVD 23 Ultra (elektronická licencia)

Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD 23 Ultra

Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD 23 Ultra (elektronická licencia)

CyberLink PowerDVD 23 Ultra je špičkový multimediálny softvér navrhnutý na maximálny zážitok zo sledovania filmov, počúvania hudby a prezerania fotografií. Poskytuje širokú škálu funkcií a možností na prehrávanie rôznych multimediálnych formátov s vysokou kvalitou obrazu a zvuku. PowerDVD 23 Ultra ponúka pokročilé technológie na zlepšenie obrazu, vrátane podpory 8K rozlíšenia, HDR10+, Dolby Vision a technológiu TrueTheater na vylepšenie kvality obrazu. Vďaka týmto funkciám môžete sledovať filmy s maximálnou jasnosťou, detailmi a realistickosťou. Obsahuje širokú škálu funkcií na počúvanie hudby, vrátane podpory Hi-Res zvuku, Dolby Atmos a DTS na priestorový zvuk, a možnosť vytvárať vlastné playlisty. Okrem toho môžete pomocou PowerDVD 23 Ultra ľahko prezerať a spravovať svoju zbierku fotografií. Ďalšou významnou funkciou tohto programu je jeho schopnosť streamovať obsah z rôznych online zdrojov, vrátane YouTube, Vimeo a ďalších. Softvér PowerDVD 23 Ultra je tiež kompatibilný s virtuálnou realitou, čo znamená, že môžete sledovať filmy a prezerať si obsah vo virtuálnom priestore.

Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD 23 Ultra

Kľúčové vlastnosti softvéru Cyberlink PowerDVD 23 Ultra

  • Multimediálny softvér Cyberlink PowerDVD 23 Ultra prináša prémiový vizuálny zážitok
  • Podporuje HDR10, 4K aj 8K UHD
  • Prehráva Blu-ray aj DVD
  • Je špecialista na karaoke
  • Inovatívna funkcia TruTheater ponúka vylepšenie farby, zvuku, HDR a osvetlenia
  • Špičkový zvuk prichádza prostredníctvom DTS-HD, Dolby Audio a Hi-Res 7.1
  • Program je kompatibilný so všetkými hlavnými formátmi MP4, MKV, MOV, AVI, WebM, HEVC, AVC, VP9, APNG, WebP a mnohými ďalšími
  • Ponúka usporiadanie médií pomocou prispôsobiteľných miniatúr a tapiet
  • S programom Cyberlink PowerDVD 23 Ultra môžete sledovať videá na YouTube bez reklám
  • Prehráva médiá na veľkej obrazovke
  • Zdieľa akýkoľvek súbor medzi zariadeniami
  • Poskytuje 100 GB priestor na cloude

Karaoke

Funkcia „Okamžité karaoke" je revolučným prvkom softvéru Cyberlink PowerDVD 23 Ultra. Umožňuje používateľom odstraňovať vokály priamo zo skladieb vo svojej knižnici médií alebo dokonca z videí na YouTube. Vďaka tomu môžu používatelia spievať svoje obľúbené piesne s priateľmi a rodinou priamo z pohodlia domova. S priestorovým zvukom najvyššej kvality a prémiovými funkciami je zážitok z karaoke neprekonateľný. Táto inovatívna funkcia prináša zábavu a radosť z hudby do každodenného života používateľov.

Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD 23 Ultra

Multimediálny softvér s inovatívnou technológiou TrueTheater

Prineste nový život svojim obľúbeným filmom a videám vďaka inovatívnemu TrueTheater od spoločnosti Cyberlink PowerDVD 23 Ultra. S touto patentovanou technológiou môžete premeniť svoju obývačku na domáce kino. TrueTheater ponúka širokú škálu funkcií, vrátane farby, zvuku, HDR a osvetlenia. Novo vylepšené funkcie ponúkajú hlbšie farby a vylepšené prehrávanie videa aj audia. Blesk automaticky vylepšuje dynamický rozsah na zlepšenie vizuálnej kvality pomocou novej technológie spracovania monitora. S TrueTheater od Cyberlink PowerDVD 23 Ultra premeníte každý zábavný večer na nezabudnuteľný zážitok.

Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD 23 Ultra
Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD 23 Ultra

Užite si špičkový zvuk

Zvuk v štúdiovej kvalite je kľúčovým prvkom zážitku z domáceho kina. So softvérom Cyberlink PowerDVD 23 Ultra môžete získať to najlepšie zo svojho systému domáceho kina vďaka podpore formátov ako DTS-HD, Dolby Audio a Hi-Res 7.1, ktoré poskytujú priestorový zvuk vo vysokej kvalite. S týmito technológiami a funkciami môžete dosiahnuť zvuk v štúdiovej kvalite, ktorý vám prináša realistický a pohlcujúci zážitok zo sledovania filmov, počúvania hudby a ďalšej zábavy.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti
Druh SW Kancelárska aplikácia, Video
Produkt Cyberlink PowerDVD

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia

Licencia

Počet zariadení 1
Kód:  SWLcpd22ua
Produktové číslo:  cybepowultra23

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17