Obnoviť stránku

CURASEPT Daycare Booster Fruit Sensation 75 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,10 €

CURASEPT Daycare Booster Fruit Sensation 75 ml

Zubnú pastu spolu s kefkou nájdeme v každej kúpeľni. Zvoľte si takú, ktorá napĺňa vaše špecifické potreby. Pasta na zuby Curasept sa radí k univerzálnemu typu, ktorý má na starosť bežnú hygienu vašich úst. Jej dennodenné používanie sa prejaví vo zvýšenej kvalite zubnej skloviny a vzniku ochrannej vrstvy. Navyše dodá zubom prirodzený lesk. Ľudia viac ohrození zubnými kazmi si nebudú môcť vynachváliť vyšší podiel aminfluoridov, ktoré obmedzujú baktérie v množení, čím prispievajú k menšej kazivosti zubov. Príjemne vás prekvapí, že v nej nie sú sulfáty. Objem zubnej pasty Curasept je 75 ml. Ovocná príchuť urobí z čistenia zubov obľúbenú činnosť pre každého. Pre príjemný dych, krásne biele a zdravé zuby používajte zubnú pastu Curasept spoločne s vyhovujúcou zubnou kefkou.

Hlavné prednosti zubnej pasty CURASEPT Daycare Booster Fruit Sensation 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta Curasept je vhodná na každodennú hygienu
  • Pri častom používaní podporuje posilňovanie zubnej skloviny
  • Ingrediencie znižujú pravdepodobnosť vzniku zubného kazu
  • Je úplne bez sulfátov
  • Balenie zubnej pasty zodpovedá objemu 75 ml
  • Čisteniu zubov pridá na obľúbenosti ovocná príchuť
  • Pasta na zuby Curasept udrží svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

Aqua, Sorbitol, hydratovaný oxid kremičitý Xylitol, Propylene Glycol, Peg-32, Cellulose Gum, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyapatia, Calcium Glycerophosphate, Sodium Fluoride, Cetylpyridínium Chloride, Calcium Pantothenate,1,2 hexaneidol, Potassium Nitrate, Cetraria Islandica Extract, Thymol, Elettaria Cardamomum seed Oil, Eukalyptol, Methyl Salicitate, Stevia Rebaudiana Leaf/dtem Extract, Sodium Saccharin, Propanediol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, P-anisic Acid, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Citric, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Acid, C. I.17200, C. I.19140, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Bez sulfátov

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Ovocná
Kód:  ZUB1903
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8056746073305

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13