Obnoviť stránku

CUBE1 S3 Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CUBE1 S3 Black

Chytré hodinky CUBE1 S3 osloví všetkých fanúšikov moderných technológií, ktoré lákajú fitness funkcie aj spojenie s chytrým telefónom, a zároveň chcú mať na zápästí kus elegantného šperku. Udrží vás v kontakte s vaším smartphonom a po vložení mini SIM karty ho dokonca vie aj nahradiť.

kľúčové vlastnosti

  • Telefonujte priamo z hodiniek vďaka podpore micro SIM karty
  • Hodinky fungujú tiež v spojení s chytrými zariadeniami
  • Plní funkciu fitness náramku
  • Dominuje im farebný 1,22palcový displej
  • Elegantný dizajn v čiernej farbe

Zlepšite si kondíciu

Hodinky CUBE1 S3 monitorujú denné aktivity aj kvalitu spánku. Spočíta vám počet prejdených krokov aj vzdialenosť a sleduje vaše spánkové cykly. A ak príliš dlho sedíte, priateľsky vás na to upozorní a podnieti k pohybu. Týmto spôsobom docielite to, že nikdy nebudete dlho bez pohybu. Vaša kondícia sa bude postupne zlepšovať a vás budú čím ďalej lepšie výsledky motivovať k ďalšiemu pohybu.

Zavolajte priateľom z hodiniek

Hodinky skvele fungujú v spojení s chytrým telefónom. Zobrazí ID volajúceho, sms a ponúkne funkciu stopiek, kalendára či kalkulačky. Podporujú iOS aj Android 4.3 a novšie, teda veľké množstvo zariadení. Špecialitou je možnosť vloženia samostatnej micro SIM karty, vďaka čomu hodinky zvládnu telefónne hovory, SMS alebo aj dátové pripojenie. Už ste volali niekomu z hodiniek? S CUBE1 S3 môžete!

nadčasový dizajn

Dizajn s čiernym oceľovým puzdrom a koženým remienkom rovnakej farby cielia na užívateľov, ktorí vyžadujú eleganciu a nadčasovosť. Vo voľnom čase vám bude partnerom pri pohybových aktivitách a v práci či pri stretnutí s priateľmi zdôrazní vašu osobnosť. Navyše dizajn si môžete prispôsobiť zmenou ciferníku pomocou aplikácie. Vnútorná pamäť 128 MB možno rozšíriť vložením TF karty až o ďalších 16 GB a nabíjanie je riešené pomocou kolísky a USB kábla.

Doplňujúce informácie:

Technické údaje:
Notifikácia: SMS / Wech / QQ / Novinky
Ciferník meniteľný v aplikácii
Nabíjanie: magnetická kolíska
SIM: 1 × micro SIM

Rozmery:
54 × 42,5 × 13 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 53,6 g

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness
Funkcia merania športu Krokomer, Výpočet kalórií
Smart funkcie Budík, Stopky
Kód:  CUB010b
Produktové číslo:  NEHOCUS3XX050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17