Obnoviť stránku

Crussis Urban 4.4

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Crussis Urban 4.4


Crussis Urban 4.4

Kolobežka Crussis Urban 4.4 stvorená pre jazdu po meste aj v ľahkom teréne

Športovo ladená kolobežka Crussis Urban 4.4 je vhodná pre svižné výjazdy za zábavou aj aktívnym odpočinkom. Kolobežka je vybavená patentovaným rámom s vysokou tuhosťou s krátkym rázvorom, ktorý energiu z odrazu dokáže efektívne preniesť do priameho smeru jazdy. Brzdy TEKTRO vynikajú vysokým brzdným účinkom a ich páčky disponujú praktickým integrovaným zvončekom. Brzdová kabeláž je ukrytá vo vnútornom priestore rámu, čo eliminuje riziko akéhokoľvek mechanického poškodenia brzdného systému.


Kľúčové vlastnosti kolobežky Crussis Urban 4.4

  • Česká kvalita
  • Pre jazdu po ceste, aj v ľahkom teréne
  • Rámové a dizajnové riešenie patentované pre celú Európu a USA
  • Maximálny používateľský komfort
  • Nosnosť 150 kg
  • Špičkové plášte SCHWALBE BIG APPLE
  • Predné kolesá 26", zadné 20"
Crussis Urban 4.4

Crussis Urban 4.4

Kolobežka Crussis Urban 4.4 poskytuje pohodlné a bezpečné uchopenie

Kolobežka radu Urban si vás získa radom skvelých vychytávok. Medzi ne patria napríklad špičkové plášte s nízkym valivým odporom, ktoré vykazujú skvelé jazdné vlastnosti nielen na ceste, ale aj v ľahšom teréne. Anatomicky tvarované rukoväte kolobežky Crussis Urban 4.4 prinášajú pohodlné a bezpečné uchopenie, čím zaisťujú dokonalý používateľský komfort. Kolobežka radu Urban 4.4 je vhodná pre výšku postavy od 140 cm do 190 cm.

Kód:  SPT4264n
Produktové číslo:  8595640700738

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18