Obnoviť stránku

Crumpler Quick Escape 400 dull black

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Quick Escape 400 dull black

Crumpler Quick Escape 400 je vysoko funkčná taška pre fotoaparát a ďalšie príslušenstvo. V hlavnej časti nájdete priehradku pre fotoaparát a unikátny organizér pre ostatnú potrebnú výbavu. Vďaka prepracovanému systému priehradiek a sieťovaných vreciek je všetko príslušenstvo perfektne organizované, vždy po ruke a zároveň chránené pred nárazmi, pretože vnútro tašky je vystlané špeciálne vystuženou podšívkou. Taška je vyrobená z vodoodolného nylonu Chicken Tex Supreme a navyše má integrovanú pláštenku. Nastaviteľný ramenný pás a precízne riešený mechanizmus pridania ďalšieho bočného pásu umožňujú nastaviť ten najoptimálnejší spôsob nosenia. Tašku môžete nosiť aj na boku, iba na bedrovom páse. Crumpler Quick Escpace predstavuje ideálneho pomocníka pri „honbe“ za tým najlepším snímkom.
Spoločnosť Crumpler je dlhodobo považovaná za popredného výrobcu v sektore batohov a tašiek. Výrobky Crumpler sa vyznačujú neobyčajným, originálnym dizajnom a veľmi vysokou kvalitou spracovania. Všetky produkty sú vyrábané ručne a podliehajú náročným testom počas celého výrobného procesu. Tím dizajnérov neustále vymýšľa a prepracováva výrobky do tých najmenších detailov tak, aby bolo ich používanie maximálne komfortné a účelové.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
fotoaparát a ďalšie príslušenstvo (pamäťové karty, batérie, káble)
Materiál:
vodoodolný nylon
Farba:
čierna
Rozmery:
Vnútorné: 13 × 20 × 9,5 cm
Vonkajšie: 20 × 23 × 12,5 cm

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 23 cm
Vonkajšia hĺbka 12,5 cm
Vonkajšia šírka 20 cm

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 20 cm
Vnútorná šírka 13 cm
Vnútorná hĺbka 9,5 cm

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Odolnosť voči dažďu, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod.
Kód:  GR525v6a
Produktové číslo:  QE400-001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11