Obnoviť stránku

Crumpler Private Surprise Sling S černá

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Crumpler Private Surprise Sling S černá

Funkčné dizajnová taška Crumpler z kolekcie Private Surprise je ideálny pre každodenné použitie. Vnútorná časť jemäkko polstrovaná, Vypchávkou je spevnený taktiež ramenný popruh. Do hlavnej časti, ktorá sa uzatvára nasuchý zips, Sa zmestí netbook alebo tabliet až do uhlopriečky 9 ". Nechýba ani vnútorné vrecko na zips a ľahko prístupná vonkajšie vrecko na zadnej strane. Taška je vyrobená z pevnéhovodeodolného nylonu1000d Chicken Tex Supreme, naspodku je navyše pogumovaná.
Spoločnosť Crumpler je považovaná za popredného výrobcu v sektore batohov a tašiek. Výrobky Crumpler sa vyznačujúnevšedným, originálnym dizajnom a vysokou kvalitou spracovania. Všetky produkty sú vyrábané ručne a podliehajúnáročným testompočas celého výrobného procesu. Tím dizajnérov neustále vymýšľa a prepracovávať výrobky do tých najmenších detailov tak, aby bolo ich používanie maximálne komfortné a účelové.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
Väčšinu 7 "/ 9" netbookov a tabletov (napríklad Apple iPad 3, iPad 2 či iPad, vrátane Smart coveru)
Materiál:
Nylon 1000d Chicken Tex Supreme
Farba:
Čierna
Rozmery:
Vnútorné: 21 x 27,8 x 2,4 cm
Vonkajšie: 26 x 28,5 x 6,5 cm
Hmotnosť:
211 g
Kód:  GR598e9l
Produktové číslo:  PSS-S-001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04