Obnoviť stránku

Crumpler Director 's Cut Business case 15 "- dull black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Director 's Cut Business case 15 "- dull black

Perfektný hi-tech brašňa v elegantnej čiernej farbe s kontrastnou podšívkou vnútri. Brašňu Crumpler môžete používať ako klasickú tašku alebo nosiť ako batoh. Je ľahká a pohodlná na nosenie. Potrebujete mať veci dobre zorganizované a usporiadané? Taška Crumpler ponúka nie jeden veľký priestor, ale veľa rôznych vreciek a úchytov pre jednoduché rozdelenie veci, ktoré nosíte so sebou.

Prečo práve túto tašku?

  • hi-tech brašna aj batoh v jednom
  • notebook do 15,6 "
  • polstrovaná priehradka na tablet
  • ochrana proti vypadnutiu notebooku či tabletu
  • pohodlné nosenie
  • hmotnosť 1,146 kg
  • čierna farba

úložný priestor

Na prednej strane sú tri vrecká na zips rôznych veľkostí. Na zadnej strane je tiež vrecko na zips. Hlavný priestor je rozdelený na 2 časti a tiež tu nájdete rôzne možnosti uloženia vecí. Ochranu notebooku i tablet zaisťujú polstrované vrecká s ochranou proti vypadnutiu.

použitý materiál

Nylon je vysoko kvalitný syntetický materiál a vlákna z neho vyrobené sú neuveriteľne silná. Pre dosiahnutie tkaniny Chicken Tex Supreme ™ je nylonové vlákno upravované vzduchom, to dáva konečnému produktu jeho klasickú hrubú a plstnatou textúru. Táto textúra je to, čo robí Chicken Tex Supreme ™ tak neuveriteľne odolný proti oderu. Pri výrobe tašiek a brašní Crumpler sa používa nylon miesto polyesteru (svetovo najpoužívanejší materiál), pretože polyester neznesie opotrebenia, ktoré tašky Crumpler potrebujú. Rovnako je v porovnaní s ostatnými materiálmi ako polyester, plátno (a iné, bavlnené materiály) pevnejší, ale zároveň ľahší.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 40 cm
Šírka 28 cm
Výška 18 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "
Kód:  GR599m19
Produktové číslo:  DCBC15-001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07