Obnoviť stránku

Crumpler Dinky Di Messenger M – khaki/dk.navy

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Dinky Di Messenger M – khaki/dk.navy

Hľadáte štýlovú tašku na notebook, ktorá bude nielen dobre vyzerať, ale bude aj praktická? Taška na notebook Crumpler je k dispozícii v rôznych zaujímavých farbách, z ktorých si vyberie každý. Vo vnútornej úložnej časti nájdete 3 vnútorné vrecká a na prednej strane vrecko na zips na uloženie drobností. Veko tašky uzavriete na 2 suché zipsy a 2 pracky. Masívnou prackou si ľahko nastavíte široký a pevný popruh opatrený odnímateľnou mäkčenou ramennou časťou podľa svojich potrieb, alebo si tašku môžete fixovať k chrbtu pomocou stabilizéru. Taška je vyrobená z extrémne odolného nylonu Chicken Tex Supreme s nepremokavou Ripstopovou podšívkou vnútri. Do tašky ľahko uložíte notebook s veľkosťou 15,6" a veci dennej potreby.

Kľúčové vlastnosti

  • Z viacerých farebných vyhotovení si vyberie každý
  • 3 vnútorné vrecká
  • Na prednej strane vrecko na zips na uloženie drobností
  • Možnosť nosiť cez rameno i na chrbte
  • Vyrobená z extrémne odolného nylonu
  • Nepremokavá

Rozmery:
47 × 27 × 18 cm

Keď sa kvalita spojí s originalitou

Značka Crumpler vznikla v roku 1995 v Austrálskom Melbourne. Výrobca si necháva záležať predovšetkým na kvalite použitých materiálov, kde vyniká hlavne 1000D Chicken Tex Supreme, ktorý v porovnaní s často používaným polyesterom vyniká predovšetkým svojou pevnosťou, nízkou váhou a vodoodolnosťou. Ďalším dôležitým aspektom tejto značky je originálny a moderný dizajn, ktorý vzniká vo vlastnom dizajnovom štúdiu. Jedinečné produkty zvýrazňuje práve starostlivá kombinácia tvarov a farieb.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 18 cm
Šírka 47 cm
Výška 27 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Červená, Oranžová, Sivá
Kód:  GR599m28
Produktové číslo:  DDM-M-008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18