Obnoviť stránku

CRUMPLER Dinky Di Laptop Messenger L - tmavo hnedá

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CRUMPLER Dinky Di Laptop Messenger L - tmavo hnedá

Prvotriedna ochrana

Skvele spracovaná notebooková brašna Crumpler Dinky Di Laptop Messenger vás na prvý pohľad zaujme decentným, ale štýlovým a premysleným dizajnoch. V jej útrobách je notebook spoľahlivo chránený pred nárazmi a poškriabaním vďaka odolnej a zároveň jemnej podšívke NYLEX. Samotný exteriér je potom tvorený kvalitnou textíliou 1000d Chicken Tex Supreme s gumou vystuženým dnom, čím je brašni zaistená dlhá životnosť a tiež perfektný vzhľad aj po dlhšej dobe používania.

Dostatok organizovaného priestoru

Dinky Di Laptop Messenger vo veľkosti L pojme až 17 "notebook, v prípade 15" notebooku môžete navyše použiť vyberateľné púzdro iba pre notebook a znásobiť tak jeho ochranu. Okrem vášho prenosného počítača pojme brašna tiež najrôznejšie veci každodennej potreby, hneď vedľa notebooku bez problému poskladáte jeho príslušenstvo, tabliet, písacie potreby, knihy či dôležité dokumenty . K prehľadnému rozdeleniu slúži ľahko prístupné vrecká na zips. Brašna disponuje nastaviteľným ramenným popruhom s mäkčenou posuvnou vložkou pre ešte pohodlnejšie nosenie a rukoväťou na vrchnej časti.

Tradícia, kvalita, istota

Spoločnosť Crumpler je dlhodobo považovaná za popredného výrobcu v sektore batohov a tašiek. Výrobky Crumpler sa vyznačujú nevšedným, originálnym dizajnom a veľmi vysokou kvalitou spracovania. Všetky produkty sú vyrábané ručne a podliehajú náročným testom počas celého výrobného procesu . Tím dizajnérov neustále vymýšľa a prepracováva výrobky do tých najmenších detailov tak, aby bolo ich používanie maximálne komfortné a účelové.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Nastaviteľný ramenný popruh s mäkčenou vložkou QuickFit
Reflexný pásik
Vrecká na zips

Materiál:
Kvalitný nylon 1000d Chicken Supreme + gumou vystužené dno
Natrhnutiu odolná jemná podšívka NYLEX

Určené pre zariadenia:
Až 17 "notebook (17" Macbook Pro)
Až 10 "Tablet (iPad)

Vonkajšie rozmery:
47 x 30 x 15 cm

Vnútorné rozmery:
40 x 29 x 4 cm

Objem:
16 l

Hmotnosť:
1070 g

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 15 cm
Šírka 47 cm
Výška 30 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17 "
Kód:  GR586n4
Produktové číslo:  DDLM-L-005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06