Obnoviť stránku

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L – dull black/espresso

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L – dull black/espresso

Hľadáte štýlovú tašku na notebook, ktorá bude nielen skvele vyzerať, ale bude aj praktická? Taška na notebook Crumpler je vyrábaná v mnohých zaujímavých farbách, z ktorých si vyberie každý. Vo vnútornej úložnej časti nájdete niekoľko vreciek na suché zipsy. V prednej časti sa nachádza ľahko prístupné vrecko na zips. Súčasťou prepážky medzi hlavným vreckom a priestorom na notebook je vrecko pre 10" tablet. Veko tašky uzavriete na 2 suché zipsy a 2 pracky.

Masívnou prackou si ľahko nastavíte široký a pevný popruh vybavený odnímateľnou mäkčenou ramennou časťou podľa svojich potrieb alebo si ju môžete fixovať k chrbtu pomocou stabilizatóru. Taška je vyrobená z extrémne odolného nylonu Chicken Tex Supreme s nepremokavou Ripstopovou podšívkou vo vnútri. Do tašky ľahko uložíte notebook s veľkosťou 15,6" – 17", príslušenstvo, dokumenty A4 a veci dennej potreby.

Kľúčové vlastnosti

  • Z viacerých farebných vyhotovení si vyberie každý
  • Pre notebook s veľkosťou 15,6" – 17"
  • Niekoľko vnútorných vreciek
  • Vrecko pre 10" tablet
  • Možno nosiť cez rameno i na chrbte
  • Vyrobená z extrémne odolného nylonu
  • Nepremokavá

Rozmery:
47 × 30 × 15 cm

Keď sa kvalita snúbi s originalitou

Značka Crumpler vznikla v roku 1995 v austrálskom Melbourne. Výrobca si necháva záležať predovšetkým na kvalite použitých materiálov, kde vyniká hlavne 1000D Chicken Tex Supreme, ktorý v porovnaní s často používaným polyesterom vyniká predovšetkým svojou pevnosťou, nízkou váhou a vodoodolnosťou. Ďalším dôležitým aspektom tejto značky je originálny a moderný dizajn, ktorý vzniká vo vlastnom dizajnovom štúdiu. Jedinečné produkty podtrháva práve starostlivá kombinácia tvarov a farieb.

 

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 15 cm
Šírka 47 cm
Výška 30 cm

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR599m21
Produktové číslo:  DDLM-L-007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13