Obnoviť stránku

Crumpler Betty Blue Sling XS - black denim

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Betty Blue Sling XS - black denim

Módna taška napríklad na iPad mini. Praktická, štýlová taška cez rameno umožňuje nosiť so sebou tablet a ostatné potrebné veci. Je ľahká a pohodlná na nosenie. Vyrobená z odolného materiálu. Rohy tašky sú vybavené ochranou pred odermi. Tašku zdobí prívesok loga výrobcu, ktorý dodá tejto taške jedinečnosť a odlišnosť od iných.

Prečo práve túto tašku?

  • praktická taška cez rameno
  • na tablet do veľkosti 7"
  • magnetická klipsa na uzavretie
  • karabína na kľúče
  • farba tmavomodrá

Úložný priestor

Štýlová taška Crumpler pojme okrem vecí dennej potreby aj 7" tablet. Taška je vybavená nastaviteľným popruhom a magnetickou klipsou na uzavretie veka. Vnútorný úložný priestor je doplnený o vonkajšie vrecko na zadnej strane uzatvárateľné zipsom. Zips je kovový, aby sa nepoškodil pri častom používaní. Vnútri tašky je všitý pásik zakončený karabínou na pripnutie napr. zväzku kľúčov.

Použitý materiál

Nylón je vysokokvalitný syntetický materiál a vlákna z neho vyrobené sú neuveriteľne silné. Na dosiahnutie tkaniny Chicken Tex Supreme ™ je nylónové vlákno upravované vzduchom, to dáva konečnému produktu jeho klasickú hrubú a plstnatou textúru. Táto textúra je to, čo robí Chicken Tex Supreme™ tak neuveriteľne odolnou proti oderu. Pri výrobe tašiek Crumpler sa používa nylón namiesto polyesteru (svetovo najpoužívanejší materiál), pretože polyester neznesie opotrebenie, ktoré tašky Crumpler potrebujú. Rovnako je v porovnaní s ostatnými materiálmi ako polyester, plátno (bavlnené materiály) pevnejší, ale zároveň ľahší.

 
Kód:  GR599m03
Produktové číslo:  BEBS-XS-002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07