Obnoviť stránku

Crucial MX200 500 GB

5,0 21 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Crucial MX200 500 GB

Pracujte oveľa efektívnejšie a hlavne rýchlejšie!

Vysokorýchlostný SSD disk Crucial MX200 je ďalším prielomom v inovácii, či už ide o rýchly štart systému, prácu so súbormi a aplikáciami alebo úsporu energie, a tým aj predĺženie výdrže batérie notebooku. Sekvenčné prenosové rýchlosti sú až 555 MB/s pre čítanie a až 500 MB/s pre zápis.
SSD disky sú určené pre širokú škálu zariadení vrátane 2-diskových notebookov alebo základných dosiek so slotom pre mSATA a mnoho ďalších. Dosahujú až 20-násobnú rýchlosť oproti mechanickým diskom a medzi hlavné výhody patrí aj schopnosť pracovať s komprimovanými aj nekomprimovanými súbormi bez zníženia rýchlosti.

O tom, že patrí do hi-end segmentu, vypovedá rad technológií ako Dynamic Write Acceleration pre rýchlejší zápis a čítanie dát alebo TRIM, ktorý slúži k rovnomernejšiemu a úspornejšiemu zapisovaniu dát na SSD jednotku. Pomocou príkazu TRIM už žiadne starosti so znovu zapísanými pamäťovými blokmi. Tento príkaz bol vyvinutý pre uvedenie SSD diskov do stavu nepopísaného plátna a nedochádza tak k spomaľovaniu načítania a zapisovania vašich dát. O bezpečnosť dát sa stará 256-bit hardvérové ??šifrovanie a s funkciou Adaptive Thermal Protection nehrozí žiadne prehrievanie.
Crucial MX200 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí nechcú strácať čas čakaním na načítanie náročných aplikácií a požadujú bleskový a bezpečný prístup k svojim súborom. Celá práca s počítačom bude pre vás oveľa rýchlejšia a tým aj príjemnejšia.

Kód:  CR006z1c
Produktové číslo:  CT500MX200SSD1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04