Obnoviť stránku

Crucial BX200 240GB

4,7 96 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Crucial BX200 240GB

Predstavujeme vám nového člena z rodiny obľúbených SSD diskov Crucial z radu BX. Je ním nový a podstatne vylepšený rad BX200. SSD Crucial BX200 disponuje oproti svojmu predchodcovi podstatne zväčšenou rýchlosťou zápisu siahajúcou až k hranici 490 MB/s.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlosť čítania až 540 MB/s
  • Rýchlosť zápisu až 490 MB/s
  • MTTF 1,5 milióna hodín
  • Kapacita 240 GB

SSD výrazne zrýchli váš počítač

Crucial BX200 je oveľa rýchlejší ako bežný pevný disk a poskytuje reálnu rýchlosť čítania až 540 MB/s. Oproti klasickému plotnovému HDD sa potešíte až z trinásťnásobného zrýchlenia. Vďaka tomu zabezpečí okamžité štartovanie operačného systému, spúšťanie programov v niekoľkých sekundách a urýchlenie náročných aplikácií. BX200 využíva pokročilé technológie pamätí flash a posúva možnosti ďaleko za hranice klasických pevných diskov. S dátami pracuje moderným digitálnym spôsobom, namiesto ich hľadania na rotujúcich platniach. Crucial BX200 jednoducho urýchľuje takmer všetko a robí prácu počítača efektívnejšie.

Dáta budú ako v bavlnke

Uložením dát na Crucial BX200 získate súčasne väčšiu šancu, že vaše dáta budú na bezpečnom mieste. Stredná doba bezporuchovej prevádzky (MTTF) je u tohto disku 1,5 milióna hodín. A to nie je všetko. SSD disky oproti klasickým plotnovým nie sú tak náchylné k poškodeniam vzniknutým prípadným pádom či nárazom.

Kód:  CR007c1
Produktové číslo:  CT240BX200SSD1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12