Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Crucial BX100 120GB

4,6 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crucial BX100 120GB

SSD Crucial BX100 zaistí okamžité štartovanie operačného systému, spúšťanie programov v priebehu niekoľkých sekúnd a urýchlenie náročných aplikácií. Disk využíva pokročilé technológie pamätí flash a posúva možnosti ďaleko za hranice klasických pevných diskov. S dátami pracuje moderným digitálnym spôsobom, namiesto ich hľadania na rotujúcich platniach. Crucial BX100 jednoducho urýchľuje takmer všetko a robí prácu počítača efektívnejšou.

Viac ako 15x rýchlejší oproti typickému HDD

Urobte viac práce za kratší čas, alebo si len užite viac zábavy. Crucial BX100 je viac ako 15x rýchlejší ako bežný pevný disk a poskytuje reálnu rýchlosť čítania 535 MB/s pre komprimovateľné aj nekomprimovateľné dáta. Vďaka používaniu dát rovnakým spôsobom môže Crucial BX100 spracovávať všetky dáta rýchlo a bez ohľadu na to, či ukladáte obrázok, pristupujete k súboru ZIP alebo načítavate video.

Viac ako 2x spoľahlivejší než typické HDD

Uložením dát na Crucial BX100 súčasne získate väčšiu šancu, že vaše dáta budú na bezpečnom mieste. Stredná doba bezporuchovej prevádzky (MTBF) je pri tomto disku 1,5 milióna hodín. Bežný pevný disk má pritom strednú dobu bezporuchovej prevádzky len 600 tisíc hodín. Z vyššie uvedeného jasne vyplýva, že s uložením dát na Crucial BX100 budú vaše dáta v maximálnom bezpečí.

Takmer 2x energeticky efektívnejší než typické HDD

Využívajte vás systém dlhšie a náročnejšie, ale spotrebujte pritom menej elektrickej energie. Pri prevádzke je disk Crucial BX100 takmer 2x energeticky efektívnejší než bežný pevný disk. Je to dané najmä mnohonásobne efektívnejším vyhľadávaním, než je to pri diskoch s rotujúcimi platňami.

Dostaňte maximum za svoje peniaze

Získajte zo svojho systému maximum za dostupné peniaze a bez kompromisov v kvalite. Rýchlosť čítania 535 MB/s nie je najvyššia na trhu, ale to ani nebolo zámerom výrobcu. Ten sa zameral na masívne zvýšenie výkonu oproti bežným HDD, vysokú spoľahlivosť a dostupnú cenu. Keď prejdete na Crucial BX100, získate tak jeden z najlepších produktov v pomere ceny k úžitkovej hodnote.

Kód:  CR007b1
Produktové číslo:  CT120BX100SSD1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14