Obnoviť stránku

Crucial 8GB DDR3L 1600MHz CL11 ECC Registered

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crucial 8GB DDR3L 1600MHz CL11 ECC Registered

Pamäťový modul od prestížnej firmy Crucial patrí do edície so zníženým napätím 1,35 V.Je určený pre výkonné servery a viacprocesorové počítače s päticou DDR3.Podporuje technológiu ECC Registered s kontrolou parity a disponuje kapacitou 4 GB.Maximálna pracovná frekvencia pamäte je 1333 MHz, pri ktorej dosahujú časovanie CL9.Modul má jeden rank, čo umožňuje o niečo rýchlejší prístupovú dobu, než u pamätí s dvoma a štyrmi ranky.
Pamäte majú šírku zbernice 72 bitov (64 bitov pre dáta a 8 bitov pre kód ECC).Sú označené ako "Registered", čo znamená, že sú vybavené radičom prístupu k jednotlivým pamäťovým modulom.Ten uľahčuje prácu radiči dosky, alebo procesora.Zvyšuje efektivitu prístupu do operačnej pamäte a rýchlosť spracovania aj pri použití viac pamäťových modulov súčasne.Niektoré serverové dosky vyložene vyžadujú pamäte typu Registered.
Technológia Error-correcting Code v reálnom čase kontroluje integritu dát uložených v pamäti.Dokáže nájsť a opraviť jednobitovú chybu a nesprávny dvoubit aspoň odhaliť.Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamäťou opravovať aj chyby väčšieho rozsahu.Spolu s kontrolou parity dosahuje pamäť maximálneho overenie prenesených dát.Parita spočíva v tom, že k menšiemu úseku dát sa pridá paritný bit, vďaka ktorému je možné následne overiť pravosť prenesených dát.Väčšina serverových dosiek vyžaduje pamäte s technológiou ECC.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
DDR3L RDIMM ECC Registered
Kapacita:
1x 8 GB
Max.pracovná frekvencia:
1600 MHz
Memory rank:
Single ranked
Organizácia čipov:
x4
Časovanie:
CL11
Napájacie napätie:
1,35 V
Certifikácia:
PC3-12800

Kód:  CR902d
Produktové číslo:  CT8G3ERSLS4160B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14