Obnoviť stránku

Crucial 16GB KIT DDR3 1866MHz CL13 ECC Unbuffered pre Apple / Mac

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crucial 16GB KIT DDR3 1866MHz CL13 ECC Unbuffered pre Apple / Mac

Pamäťový KIT typu DDR3 určený pre výkonné pracovné systémy značky Apple. Podporuje ECC Unbuffered technológiu a disponuje kapacitou 16 GB. KIT je stvorený pre pracovnú frekvenciu 1866 MHz, pri ktorej dosahuje časovanie CL13. Nominálne napájacie napätie činí pouhých 1,5 V. Pamäte CRUCIAL sú vysoko spoľahlivé a plne kompatibilný s mnohými výrobcami základných dosiek.
Technológie ECC kontroluje transparentne a v reálnom čase integritu dát uložených v pamäti. Dokáže tak nájsť a opraviť chybu v jednom bitu a odhaliť chybu vo dvoch bitoch. Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamäťou opravovať aj chyby väčšieho rozsahu. Väčšina profesionálnych dosiek vyžaduje pamäte s podporou ECC. V spolupráci s kontrolou parity dosahuje pamäť maximálnej kontroly prenesených dát. Parita spočíva v tom, že k jednobytovému slovu sa pridá pomocné informácie (tzv. paritný bit) a vďaka nej je možné následne overiť pravosť prenesených dát.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre server
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Kit vhodný pre Dual-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 866 MHz
Časovanie CL13

Rozhranie

Napätie 1,5 V
Ďalšie vlastnosti ECC, Pre Apple, Unbuffered
Kód:  CR912e1
Produktové číslo:  CT2C8G3W186DM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13