Obnoviť stránku

CrockPot SCCPBPP605

4,7 106 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
103,90 €

CrockPot SCCPBPP605

CrockPot SCCPBPP605

Nový trend vo varení

Pomalé varenie patrí v súčasnej dobe k novým trendom prípravy pokrmov. Pomalým varením jedla získavajú nové výraznejšie chute, hoci sa pripravujú iba s malým množstvom korenia, soli a bez tuku. Ide o ideálnu voľbu pre všetkých, ktorí chcú chudnúť, a pritom sa príliš neobmedzovať v jedle. Najväčšou výhodou varenia v elektrickom pomalom hrnci je úspora času a nízka spotreba elektrickej energie.


Varenie s eleganciou

S multifunkčným hrncom CrockPot SCCPBPP605 v priebehu chvíľky pripravíte až 7 porcií pokrmu. Prístroj je vybavený časovačom a tromi stupňami ovládania výkonu, z ktorých 2 slúžia na varenie a jeden stupeň je na ohrievanie. Hrniec sa vďaka elegantnému antikorovému dizajnu hodí do každej modernej kuchyne.


Jednoduchá údržba

Hrniec je vybavený vnútornou keramickou nádobou s objemom 5,7 litrov, ktorá je vhodná aj na pečenie v klasickej aj mikrovlnnej rúre. Celý hrniec môžete bez problému uložiť do chladničky. Keramická nádoba aj pokrievka hrnca sú umývateľné v umývačke riadu. Na jednoduchú manipuláciu prístroj disponuje odpojiteľným napájacím káblom.





Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Hrniec s pomalým ohrievaním

Objem

Objem 5,7 l

Funkcie

Funkcie Vhodné do mikrovlnky, Časovač, Udržanie teploty, Displej, Vyberateľná nádoba, Dvojité varenie

Vlastnosti

Príkon 250 W
Materiál hrnca Nehrdzavejúca oceľ
Objem 5,7 l
Kód:  EAZ7100
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SCCPBPP605-050

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14