Obnoviť stránku

CrockPot CSC024X

4,2 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
158,90 €

CrockPot CSC024X

CrockPot CSC024X

Nový trend vo varení

Pomalé varenie patrí v súčasnej dobe k novým trendom prípravy pokrmov. Pomalým varením jedla získavajú nové výraznejšie chute, hoci sa pripravujú iba s malým množstvom korenia, soli a bez tuku. Ide o ideálnu voľbu pre všetkých, ktorí chcú chudnúť, a pritom sa príliš neobmedzovať v jedle. Najväčšou výhodou varenia v elektrickom pomalom hrnci je úspora času a nízka spotreba elektrickej energie.


Päť varných funkcií

Multifunkčný hrniec CrockPot CSC024X ponúka päť prednastavených programov na rýchlu a jednoduchú prípravu chutných jedál. Vyberať môžete medzi pomalým varením, varením v pare, opekaním a pečením. Na ovládacom paneli stačí nastaviť požadovaný program, teplotu, čas a o ostatné sa už postará hrniec sám.


Jednoduchá údržba

Hrniec je vybavený vyberateľnou nádobou s objemom 5,6 l z liateho hliníka s nepriľnavým povrchom a so sklenenou pokrievkou. Vnútornú nádobu možno bez problému uložiť do chladničky, alebo umývať v umývačke riadu. Súčasťou balenia je aj odmerka na ryžu a antikorový nadstavec na pečenie.


Rychlé opékání

Rýchle opekanie

Tento program využijete pred samotným varením, aby sa mäso či hydina rýchlo zatiahli. Táto funkcia je vhodná obzvlášť v prípade, že máte v úmysle piecť mäso pomocou funkcie pomalého hrnca. Multifunkčný hrniec má päť teplôt na rýchle opekanie.

Pomalé vaření

Pomalé varenie

Pomalé varenie funguje tak, že pri ňom dochádza k pomalému nárastu tepla a udržiavaniu stálej teploty. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak do uplynutia polovice varnej doby necháte sklenenú pokrievku na hrnci.

Opékání

Opekanie

V multifunkčnom hrnci CrockPot môžete opekať mäso, hydinu, zemiaky alebo napríklad koreňovú zeleninu. Vďaka nepriľnavému povrchu nádoby sa nič nepripaľuje.

Pečení

Pečenie

S funkciu pečenia môžete vo vašom multifunkčnom hrnci upiecť takmer čokoľvek. S týmto prístrojom pripravíte vynikajúce pečené pokrmy vrátane rýb, príloh alebo múčnikov.

Vaření v páře

Varenie v pare

Bez najmenších problémov v hrnci pripravíte dokonale jemnú ryžu alebo uvaríte zeleninu či ryby. Varenie v pare je rýchly a predovšetkým zdravý variant prípravy pokrmov.




Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ryžovar, Parný hrniec, Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec

Objem

Objem 5,6 l

Funkcie

Funkcie Vhodné do umývačky, Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Displej, Automatické vypnutie, Naparovač na ohrev zeleniny, Vyberateľná nádoba, Automatické programy

Vlastnosti

Príkon 1 100 W
Materiál hrnca Hliník
Objem 5,6 l

Počet nádob

Počet nádob 3 ks

Funkcie

Spôsob prípravy jedla Varenie v pare, Opekanie, Dusenie, Pečenie, Smaženie

Počet programov

Počet programov 5
Kód:  CROPH001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CSC024X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04