Obnoviť stránku

Cresyn AXE5S čierne

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cresyn AXE5S čierne

Slúchadlá s mikrofónom do uší typu "Half in-ear" sadnú vysokou kvalitou zvuku k mobilným telefónom, MP3 prehrávačom, notebookom a sú určené aj pre použitie so širokou škálou zariadení od Applu. Dosahujú vyvážený HiFi zvuk, úderné basy a krištáľovo čisté výšky. Sú ideálnym riešením pre všetkých milovníkov hudby.
Slúchadlá sú typu "Half in-ear", čo je revolučná technológia s dvojicou zvukových komôr za účelom vyrovnania basov a výšok pre vyváženú reprodukciu zvuku. Kombináciou konštrukcie peciek a štupľov vznikla "Half in-ear", ktorá lepšie pokrýva frekvenčné pásmo, odstraňuje nežiaduce vibrácie a väčšinu ďalších nedostatkov týchto modelov slúchadiel. Half in-ear úplne neblokujú vonkajšie zvuky z okolia, ale zároveň tlmí okolitý hluk a nežiaduce rušenie.
V neposlednom rade zaujmú aj komfortom dokonalého uchytenia pre každého užívateľa. K slúchadlám sú pribalené 4 veľkosti silikónových koncoviek. Iste nájdete správnu veľkosť, aby vám slúchadlá prirodzene padli do uší a odizolovali vás od okolitého ruchu. Vychutnávajte si hudbu bez rušenia.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  CRE121y1
Produktové číslo:  8808323004550
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18