Obnoviť stránku

CreoPop Glow-in-the-Dark Ink - kryštálová, trblietavá zelená, trblietavá červená

Príslušenstvo k tovaru

CreoPop Glow-in-the-Dark Ink - kryštálová, trblietavá zelená, trblietavá červená

Vychutnajte si voľný čas plný kreatívneho vyjadrenia, umeleckých hrátok alebo púheho bláznivého vytváranie trojrozmerných objektov za pomoci 3D pera od spoločnosti CreoPop. Čas strávený s týmto zariadením si užijú snáď všetci naprieč vekom, profesijným zameraním alebo pohlavím. 

Nechajte svoju umeleckú kreativitu vytekať na papier či stôl za pomoci farby, ktorú naplníte do magického pera. Jediným stlačením môžete vdýchnuť život všetkým možným postavičkám aj vašim bláznivým predstavám ako mávnutím čarovného prútika. Glow-in-the-Dark atrament je opatrený schopnosťou žiariť v tme, čo mu dáva ďalší unikátny rozmer. Súčasťou balenia sú tri kusy atramentu, ktorý vám tak vydrží na dlhé hodiny vašich hrátok. Výmena produktu je jednoduchá a intuitívna. 

Farba:
Crystal, green Glitter, red Glitter

množstvo:
3 kusy

Kód:  DF525c
Produktové číslo:  JS0007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03