Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Creative X-Fi Sonic Carrier

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative X-Fi Sonic Carrier

Vyhlásený zvuk Creative X-Fi teraz naplní vašu posluchovú miestnosť. X-Fi Sonic Carrier kombinuje to najlepšie zo sveta high-end digitálnej reprodukcie a filmového priestorového zvuku. Futuristicky navrhnuté telo nie je len tak nejaký soundbar, ale ucelený systém presahujúci požiadavky najnáročnejších audiofilov. Je to úplne nový koncept nahrádzajúci aj receiver, a pritom sa vzhľadom približuje ku skutočnému umeleckému dielu.

Kľúčové vlastnosti

  • Delikátne riešenie zvukovej projekcie
  • Aparatúra s 15 reproduktormi (4 na výšky)
  • Nemenej pekný a výkonný subwoofer
  • Priestorový zvuk Dolby Atmos a technológia Creative's SuperWide X-Fi
  • Samostatný prehrávač najnovších formátov
  • WiFi 2,4 a 5 GHz na audio streaming a multi-room
  • Početná ponuka vstupných konektorov (4× HDMI 2.0 ...)

Masívne zvuková kulisa

Úplne nová úroveň pohlcujúceho zážitku pre vás vytvorí reproduktory v konfigurácii 11.2.4 a najnovšie technológie prémiového kinozvuku Dolby Atmos. Táto kombinácia vie delikátne podať všetky podrobnosti s presným vytýčením zdroja v priestore, vrátane jeho výšky. Sonic Carrier prináša šokujúcich 400 W RMS výkonu a bezdrôtový subwoofer zabúcha silou až 600 W RMS.

Čarovná premena

Každé prehrávané audio prechádza dôkladným procesom algoritmickej úpravy a dokonca 8 procesormi. Tým sa inteligentne obnovujú výšky, hĺbky a rozširuje sa dynamický rozsah. Vernosť zvuku sa tým posúva na úroveň vysokého rozlíšenia. Aj stereo sa vyjadrí prostredníctvom viacerých reproduktorov do priestorového vnemu, aby sa okolo vás rozvinula pôsobivá zvuková scenéria, ako by ste mali miestnosť naplnenú reproduktormi.

Nekončiaci príliv zábavy

X-Fi Sonic Carrier vám umožní vychutnať ohromujúce vysoké rozlíšenie 4K videa pri extrémnej hladkosti 60 snímok za sekundu. Tiež podporuje sieťové prehrávanie a rôzne protokoly, aby fungovalo realtime streamovanie Miracast, Chromecast, DLNA, hudobné služby Spotify Connect a Tidal alebo video služby Netflix, Vudu, HBO Go a ďalšie. Beží na systéme Android s 64-bitovým, 4-jádrovým procesorom, takže bude mať používateľsky prívetivé prostredie a hladký chod pri všetkých požiadavkách.

 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45), microSD , RCA – Cinch, SD

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie Displej
Kód:  JJ100a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11