Obnoviť stránku

Creative WP-380

3,9 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative WP-380

Bezdrôtový headset Creative Hitz WP380 výhodne kombinuje technológie Bluetooth 3.0 a NFC. Ľahko s ním spárujete váš inteligentný telefón, tablet a podobné zariadenia, postačí vám k tomu jediný dotyk. Podporované kodeky aptX a AAC vám zaistia bezdrôtové počúvanie hudby v špičkovej kvalite a bez počuteľného oneskorenia. Mikrofón s technológiou ClearSpeech Engine aktívne potláča okolitý hluk a pomocou pokročilých algoritmov navyšuje čistotu zvuku, aby ste boli vypočutí v najlepšej dostupnej kvalite.
Rozmerné 34 mm meniče obstarávajú silný prednes s vysokou dynamikou a mohutnými basmi, vďaka ktorým si užijete najmä rytmy tanečnej hudby. Integrovaná batéria vám poslúži až pre 12 hodín bezdrôtového počúvania a nabijete ju prostredníctvom ľubovoľného portu USB. Keď sa vám batéria vybije, môžete využiť plochý kábel slúchadiel, ktorý sa len tak nezamotá a ľahko ho odpojíte.
Technológia viacbodového pripojenia Creative Multipoint umožňuje so slúchadlami bezdrôtovo spárovať dve rôzne zariadenia naraz a následne medzi nimi bez omeškania prepínať. Ideálne keď napríklad počúvate hudbu z tabletu alebo prenosného prehrávača a chcete byť pripravení prijať hovor z mobilného telefónu.
Doplňujúce informácie:
Bezdrôtový prenos:

Technológia: Bluetooth 3.0 + NFC
Profily: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Kodeky: aptX, AAC, mSBC, SBC
Maximálny dosah: až 10 m
Káblové spojenie:
Odnímateľný plochý kábel
Konektor: 3,5 mm
Dĺžka kábla: 1,2 m
Napájanie:
Li-ion batéria, 3,7 V, kapacita 430 mAh
Výdrž pri prehrávaní: 12 h
Výdrž pri hovore: 14 h
Nabíjanie z portu USB
Štandardné príslušenstvo:
Nabíjací kábel USB (1 m)
Odnímateľný plochý zvukový kábel, pozlátený 2,5 mm <-> 3,5 mm Stereo konektor (1,2 m)
Mäkké cestovné puzdro

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JP319o1
Produktové číslo:  51EF0580AA001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03