Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Creative Sound BlasterX G6

4,6 32 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
125,90 €

Creative Sound BlasterX G6

Herný DAC Creative Sound BlasterX G6

Doprajte si pôsobivejší zvuk v podaní veľmi kvalitnej externej zvukovej karty Creative Sound BlasterX G6 s hlavovým zosilňovačom a podporou virtuálneho 7.1-kanálového zvuku. Vďaka tomuto zariadeniu získate taký zvuk, aký ťažko dostanete z východiskovej základnej dosky alebo akéhokoľvek iného herného DAC. Tento model externej zvukovej karty navyše oproti konkurencii zosilňuje oba zvukové signály samostatne, čo má za následok detailnejší zvuk vo výškach, stredných polohách, ale i basov. Sound BlasterX G6 je určený pre všetkých hráčov, filmových fanúšikov alebo hudobných nadšencov.


Creative Sound BlasterX G6

Kľúčové vlastnosti externej zvukovej karty Creative Sound BlasterX G6

  •  Slúchadlový zosilňovač
  • Podpora 7.1-kanálového priestorového zvuku
  • Príjemné ovládanie pomocou tlačidiel a kolieska
  • Bohatá konektorová výbava
  • Zvukový procesor SB-Axx1
  • Prieskumný režim Scout Mode

Funguje prakticky s každým zariadením

Sound BlasterX G6 ponúka rad možností pripojenia – optické, USB a dokonca linkové. Vďaka tomu je možné zvuk vašich hier okamžite vylepšiť, a to ako v zariadení PC, PS4, Xbox alebo tiež Nintendo Switch.

Zvuková karta s podporou 7.1-kanálového priestorového zvuku

Zvuková karta Creative Sound BlasterX G6 je kompatibilná s hernými konzolami PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch alebo počítačom. Zaujme predovšetkým 32-bitovým/384 kHz, 130 dB USB digitálnym konvertorom zvuku (DAC), samostatným zosilňovačom slúchadiel XAMP s dekódovaním Dolby Digital, virtuálnym priestorovým zvukom 7.1, vyvažovaním hlasitosti hlasu v hre, režimom Scout Mode alebo technológiami pre vylepšenie zvuku Sound Blaster.

Creative Sound BlasterX G6 má jednoduché ovládanie a dostatok konektorov

K dispozícii budete mať široké možnosti pripojenia. Zvuková karta disponuje optickým, USB či linkovým konektorom. Aj preto bez problému pripojíte ako počítač, tak hernú konzolu. Podpora dekódovania Dolby Digital a virtuálneho priestorového zvuku 7.1 zaistí, že dokonale a s maximálnou presnosťou uslyšíte svojho protivníka, výstrely a ďalšie zvukové detaily, ktoré sú pre úspech v hre veľmi dôležité. Iste oceníte aj režim Scout Mode – ten vylepšuje v hre zvukové signály ako napr. kroky, zvuky výmeny zbraní a vy tak môžete ľahšie identifikovať vášho protivníka.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Externý
Pripojenie Micro USB
Vhodná na Hranie hier

Vstupy analógové

Jack 3,5 mm 2 ×

Výstupy analógové

Jack 3,5 mm 1 ×

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Nastavenie hlasitosti, Mute
Vlastnosti LED indikácia, Potenciometre
Vzorkovacia frekvencia 384 kHz
Bitová hĺbka 32 bit
Počet kanálov 2

Balenie

Súčasť balenia Softvér, Efektová jednotka
Rozhranie priloženého kábla USB-A
Kód:  HC163i10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  70SB177000000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09