Obnoviť stránku

Creative Sound BlasterX AE-5 Plus

4,6 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
134,90 €

Creative Sound BlasterX AE-5 Plus

Pozdvihnite svoju hernú zvukovú výbavu na novú úroveň s PCI-e kartou Creative Sound BlasterX AE-5 Plus, ktorá ideálne prepája estetiku a výkon. Karta ponúka reprodukciu s vysokým rozlíšením, dvojité zosilnenie zvuku do slúchadiel, funkciu Dolby Digital Live a kódovanie DTS. Vychutnajte si virtuálny priestorový herný zvuk a efektné osvetlenie RGB LED diódami.

Kľúčové vlastnosti hernej zvukovej karty Creative Sound BlasterX AE-5 Plus

  • Špičková zvuková herná výbava s kartou Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
  • Diskrétne dvojité XAMP zosilnenie zvuku do slúchadiel
  • Funkcia prevodníka DAC PCI-e triedy SABRE na reprodukciu vo vysokom rozlíšení
  • Funkcia Dolby Digital Live a kódovanie obsahu DTS
  • Režim Scout Mode na presné určenie zdroja zvuku pri hre
  • Reaktívne osvetlenie prispôsobiteľnými RGB LED diódami
  • Pásik s RGB LED diódami v balení

Diskrétne dvojité zosilnenie slúchadiel XAMP na karte Creative Sound BlasterX AE-5 Plus

Maximalizujte potenciál svojej náhlavnej súpravy a získajte vynikajúci audio výkon s diskrétnym dvojitým XAMP zosilňovačom. XAMP zosilňuje každý kanál individuálne, takže karta Sound BlasterX AE-5 Plus dosahuje priezračne verný zvuk v nemennom bezstratovom režime do každej mušle. Vychutnajte si zamatovo hladký zvuk aj v tých najnáročnejších herných zvukových scénach a oddýchnite si pri maximálne vernej reprodukcii vašej obľúbenej hudby.

Creative Sound BlasterX AE-5 Plus s DAC prevodníkom triedy SABRE a priestorovým zvukom

Zvuková karta Sound BlasterX AE-5 Plus funguje ako prevodník DAC PCI-e triedy SABRE a reprodukuje herný, hudobný a filmový zvuk s vysokým rozlíšením s ultra nízkym skreslením a fluktuáciami. Karta podporuje funkcie Dolby Digital Live a kódovanie obsahu DTS a ponúka 7.1-kanálový virtuálny priestorový zvuk u reproduktorov aj slúchadiel. Režim Scout Mode zvýrazňuje dôležité zvukové herné indície a umožňuje presne určiť polohu protivníka a predvídať jeho kroky.

Systém reaktívneho osvetlenia Aurora Reactive

Zvuková karta Creative Sound BlasterX AE-5 Plus je osadená prispôsobiteľnými RGB LED diódami a ponúka efektné kombinovaný svetelný a audio zážitok Aurora Reactive osvetľovacieho systému. V balení je priložený pás s RGB LED diódami. Svetelné efekty obsahujúce až 16,8 miliónov farieb naprogramujete voľne dostupným Sound Blaster Command softvérom.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Interný
Vhodná na Hranie hier

Vstupy analógové

Jack 3,5 mm 3 ×

Výstupy analógové

Jack 3,5 mm 1 ×

Výstupy digitálne

Toslink 1 ks
Kód:  HC143t2a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  70SB174000003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01