Obnoviť stránku

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2

4,4 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2

Ako po dizajnovej, tak aj po hudobnej stránke vypiplané bezdrôtové herné slúchadlá. Určená ako pre hráčov, pre ktorých je kvalitný hudobný doprovod k ich obľúbenej hre dôležitý, tak aj pre všetkych ostatných milovníkov neskreslených tónov. Za všetko hovoria už samotné 50 mm reproduktory skrývajúce sa vo vnútri mušlí. Tie sú schopné pokryť celé spektrum ľuďmi počuteľných zvukov (pozri frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz). Okrem toho ponúka Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2 tiež funkciu priestorového 3D zvuku. Vďaka integrovaným zvukovým technológiám SBX Pro Studio pre PC a Mac tak posuniete rozmer počúvania na vyššiu úroveň. Ste pripravení vychutnať hudbu tak, ako keby ste ju počúvali naživo? Ste pripravení preniesť sa do centra diania vašej obľúbenej hry?

7 dôvodov prečo si zaobstarať práve Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2

  • Kvalitná hudobná reprodukcia (priestorový 3D zvuk)
  • Štýlový dizajn
  • Odolná konštrukcia
  • Pohodlné aj pri dlhšom nosení
  • Rada praktických vychytávok
  • Kompatibilné ako so systémom Windows, tak aj Mac
  • Možnosť ako bezdrôtového, tak aj drôtového prenosu

Odolné a zároveň veľmi pohodlné

Bezpochyby každý hráč počítačových hier sa občas dostane do srdcervúcej situácie, kedy adrenalín doslova tryská po miestnosti. V takých chvíľach sú emócie ďaleko silnejšie než úsudok. Pre takéto prípady sú slúchadlá vybavené pevným oceľovým jadrom, ktoré im prepožičiava viac ako odolnosť. Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2 tak vydržia aj vášnivé a intenzívne hranie. Slúchadlá sú veľmi pohodlné. To zaisťujú najmä mäkké náušníky a vankúšik umiestnený na tele hlavového mostu.

Štýlové hranie, štýlové počúvanie

Okrem realistickej hudobnej reprodukcie, odolnej konštrukcii a pohodlného nosenia ponúka Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2 aj štýlový dizajn. Ten je navyše podčiarknutý farebne osvetlenými mušľami (za pomoci LED diód). Tie generujú viac ako 16 miliónov farieb. Svoje slúchadlá si preto môžete vyladiť presne tak, ako budete chcieť. Za dizajnovú  novinku možno považovať aj odnímateľný mikrofón, ktorý možno v prípade potreby ľahko odpojiť.

Navrhnuté s myšlienkou na každý detail

Ako už napovedá samotný nadpis tohto odseku, pri tvorbe Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2 mysleli dizajnéri naozaj na každú maličkosť. Pomyselným dôkazom je napríklad fakt, že nastaviť hlasitosť alebo stíšiť/zosilniť mikrofón je možné priamo prostredníctvom slúchadiel. A to za pomoci tlačidiel umiestnených na ich tele. V prípade, že niektorý z týchto aspektov nesedí, nemusíte odchádzať z hry. Všetko nastavíte za pohybu. Zároveň oceníte aj vysoký výkon zabudovanej Li-iónovej batérie, ktorá udrží zariadenie až 12 hodín v prevádzke na jedno nabitie. Ak sú slúchadlá vybité, stačí ich nabiť prostredníctvom priloženého USB káblu. Dobrou správou je, že ich možno používať, aj keď sa práve nabíjajú. Kábel je veľmi flexibilný a zároveň je navrhnutý tak, aby sa nezamotal.

Doplňujúce informácie:

Podporované operačné systémy:
Mac OS verzia 10.8 a vyššia
Windows 8.1, 8, 7, XP SP2 a vyšší, XP Professional x64 Edition, Vista SP1 a vyššie

Obsah balenia:
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2
Vysielač USB
Kábel Micro USB/USB (dĺžka 1,8 m)
Úvodná príručka

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Červená

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia USB Type-A, Rádiofrekvenčné
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ovládaním hlasitosti

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 6 500 Hz
Citlivosť -40 dB
Impedancia 2 200 Ohm
Funkcie Potlačenie šumu, Odnímateľný

Platforma

Platforma PC
Kód:  JP325s
Produktové číslo:  70GH022000003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03