Obnoviť stránku

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage

3,9 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage

Nesmierne výkonné 50mm FullSpectrum reproduktory sú starostlivo vyladené technológiami SBX Pre Studio a prinášajú najpresnejší 3D akustické prostredie pre PC i Mac. Využite viac než dve desaťročia skúseností značky Sound Blaster v oblasti zvuku a zaraďte do svojho arzenálu špičkovú zvukovú zbraň.
Preneste sa vďaka zvukovým technológiám SBX Pre Studio pre PC a Mac za hranice priestorového zvuku 7.1 a dosiahnete nevídaného realistického dojmu. Ohromujúce priestorové efekty vytvorí virtuálny reproduktory okolo vás, nad vami aj pod vami. Základom slúchadiel s mikrofónom Sound Blaster Tactic3D Rage je oceľové jadro. Vďaka tomu tieto slúchadlá vydržia aj vášnivé a intenzívne hranie alebo pohodenie na dno batohu.
Užite si špičkový pôžitok z 3D hier s mohutnými basmi a prenikavými výškami, ktorému nestojí nič v ceste. Hru si užijete presne tak, ako to vývojári chceli.
Vysoko kvalitný opletený kábel USB vo farebnom prevedení prináša digitálny herný zvuk bez oneskorovanie a prerušovania pre počítače PC i Mac. Môžete odobrať mikrofón a používať slúchadlá ako vysoko kvalitné slúchadlá pre hudbu a digitálnu zábavu.
Obsah balenia:
Sound Blaster Tactic3D Rage s odnímateľným mikrofónom
Kábel Micro USB - USB (dĺžka 1,8 m)
Úvodná príručka
Kód:  JP325n2
Produktové číslo:  70GH023000002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11