Obnoviť stránku

Creative Sound Blaster Tactic3D Fury

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound Blaster Tactic3D Fury

Headset Sound Blaster Tactic3D Fury využíva pokročilé technológia SBX Pre Studio pre efektné zvuk ako v kine. Vďaka adaptéru USB a režime Dual Mode si môžete vychutnať priestorový zvuk so skvelou lokalizáciou priamo z vášho počítača. Hudba k vám doputuje skrze výkonnej 40mm meniče zaisťujúce masívne dynamiku. S dodávaným softvérom (nepodporuje Windows XP) môžete využívať funkciu Scout, S ktorou budete počuť svojich nepriateľov už z diaľky a získate rozhodujúcu taktickú výhodu nad konkurenciou. Ďalej budete mať k dispozícii ľubovoľné prispôsobenie zvuku a tvorbu užívateľských profilov.
Súčasťou súpravy je odnímateľný mikrofón s funkciou potlačenia okolitého hluku i 3,5 mm 4pólový konektor pre pripojenie k inteligentným telefónom a tabletom. Priamo na kábli sa navyše nachádza ovládanie hlasitosti a tlačidlo vypnutia mikrofónu. Samozrejmosťou je tiež vysoko ergonomické spracovanie zvyšujúcich komfort pri počúvaní. Starajú sa o neho pohodlné penové náušníky, ktoré sú potiahnuté priedušným textilným povrchom minimalizuje nepríjemné opotenie.
Doplňujúce informácie:
Zvukové technológie:
SBX Pre Studio
7.1 kanálový virtuálny priestorový zvuk
Rozhranie
3,5 mm 4pólový stereofónny vstup
USB prostredníctvom adaptéra Dual Mode
Podporované OS:
Mac OS X v10.6.8 a vyšší
Windows 8, 7, XP (s SP2 a vyšší), Vista (s SP1 a vyššie)
Ďalšie systémové požiadavky:
Procesor Intel Core 2 Duo/ekvivalentný AMD alebo výkonnejší
Operačná pamäť: 1 GB
Štandardné príslušenstvo:
Adaptér Sound Blaster Dual Mode USB
Stručná užívateľská príručka
Kód:  JP325n4
Produktové číslo:  70GH024000001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08