Obnoviť stránku

Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha

4,5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha

Fantastický priestorový zvuk

S náhlavnou hernou súpravou Dual Mode Sound Blaster Tactic3D Alpha okúsite na vlastnej koži vrchol vývoja priestorového herného zvuku. Akusticky optimalizované 40mm meniče v spojení s technológiou SBX Pre Studio menia bežný zvuk v akustický zážitok, aký bežne zažijete len v kine. Softvér pre ovládanie cez dotykovú obrazovku a funkcia Tactic Profiles umožňujú ukladať a zdieľať obľúbené nastavenia vrátane nastavenia technológie SBX Pre Studio Surround.


Herná súprava v špičkovej kvalite

Disponuje technológiou pre priestorový zvuk

Herná súprava v špičkovej kvalite

Slúchadlá je možné pripojiť pomocou štandardných 3,5mm konektorov, ale aj pomocou adaptéra Dual Mode. Adaptér sa pripája do portu USB na počítači (PC alebo Mac) a umožňuje naplno využiť všetky funkcie technológie THX TruStudio Pro.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JP325m2
Produktové číslo:  70GH012000003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11