Obnoviť stránku

Creative SOUND BLASTER R3 + 2x Microphone

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative SOUND BLASTER R3 + 2x Microphone

Ak chcete nahrávať hudobné vystúpenia v skutočnej kvalite tak, aby vynikli vaše prednosti, R3 je práve pre vás. Táto štartovacia súprava bola navrhnutá pre začínajúcich hudobníkov, ktorí nemajú peniaze na high-end vybavenie, no napriek tomu chcú nahrávky na úrovni. V balení sa nachádza špičková zvuková karta a dva citlivé dynamické mikrofóny pre spev aj nástroje. Jeden je špecializovaný na vokály, zatiaľ čo druhý má klip na prichytenie, napríklad na akustickú gitaru. Začnite teda nahrávať!

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava pre začínajúcich hudobníkov
  • Zvuková karta pre precízne nahrávky
  • Mikrofón pre vokály a mikrofón s klipom
  • Ovládače priamo na karte
  • Monitoring v reálnom čase

Pri nahrávaní je nevyhnutné, aby bolo možné sledovať zvuk v reálnom čase. Sound Blaster R3 umožňuje v reálnom čase sledovanie a upravenie dozvuku otočným gombíkom. Hladina dozvuku, ktorú počujete v monitore, sa aplikuje do výstupného prúdu, takže budete počuť naozaj len to, čo dostanete vo výsledku. Tým sa obmedzuje počet opakovaní tak, aby ste dosiahli presne to, čo chcete bez obmedzovania vašej kreativity. 

Malá a pripravená

Sound Blaster R3 rozširuje notebook cez USB o audio pripojenie k viac ako jednému vstupu. Konektory, ako sú vstupy pre mikrofón a line-in, umožňujú spievať a hrať súčasne gitarové melódie. Alebo sa nechajte odprevadiť z iných zdrojov hudby, napríklad vreckových prehrávačov. Podporuje aj štúdiové slúchadlá s impedanciou až 600 Ohmov! Súčasťou je aj výstup line-out pre pripojenie aktívnych reproduktorov, takže svoje najnovšie skladby hneď prehráte svojim priateľom v celej svojej kráse. Kartu R3 napája samotný USB konektor, takže si ju môžete vziať spolu s notebookom aj mimo domov.

Parametre a špecifikácia:

Výstup:
Stereo

Audio technológie:
SBX Pre Studio, CrystalVoice

Audio procesor:
SB- Axx1

Konektivita:
Micro USB
Výstup pre slúchadlá: 1× 3,5 mm jack
Line Out: 1× jack 3,5 mm
Line In: 1× 3,5 mm jack
Mikrofón vstup: 2× 3,5 mm jack
Mobile vstup: 1× 3,5 mm jack

Kód:  HC163i8
Produktové číslo:  70SB154000000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04