Obnoviť stránku

Creative outlier biela

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative outlier biela

Nielen štýlová, ale tiež vysoko praktická bezdrôtová slúchadlá určené pre každodenné používanie. Ich najväčšou prednosťou je bezpochyby kompatibilita. Creative outlier ponúka hneď 4 možnosti, ako si svoju obľúbenú hudbu prehrať (Bluetooth, USB kábel, 3,5 mm jack, microSD karta). Áno čítate správne. Obľúbený playlist si teraz môžete pustiť aj z microSD karty. Slúchadlá Creative outlier totiž disponujú okrem iného tiež zabudovaným prehrávačom. Ten si hravo poradí s bežnými formátmi, ako sú MP3, WMA a WAV. Okrem toho nechýba ani zabudovaná technológia NFC, vďaka ktorej je prepojenie s kompatibilným zariadením skrze Bluetooth príjemne rýchle.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn, vymeniteľné akustické krúžky rôznych farieb
  • Máte 4 možnosti, ako prehrať hudbu (Bluetooth, USB kábel, 3,5 mm jack, microSD karta)
  • Kvalitný hudobný reprodukcia
  • Nízka hmotnosť
  • Pohodlné nosenie
  • Zabudovaný mikrofón s redukciou okolitého šumu
  • Výkonná zabudovaná batéria

Zvuková reprodukcia bez kompromisov

Ak sa tešíte z kvalitnej hudobnej reprodukcie, potom sú Creative outlier určená práve pre vás. Dušu slúchadiel predstavujú dva 32 mm veľké, vysoko výkonné, neodýmové reproduktory, ktoré sú schopné realisticky reprodukovať akýkoľvek tón. A to v celom spektre ľudským sluchom zachytiteľných zvukov (frekvenčný rozsah 20 Hz až 22 kHz). Či už ste milovníkom vyvážené hudby, alebo preferujete hlboké basy. S Creative outlier si vyberie naozaj každý. Ak sú na slúchadlách umiestnené tzv. Akustické krúžky, poskytujú vyváženú hudobnú reprodukciu. Na druhú stranu ich odobratím zvýšite basový výkon. Súčasťou balenia je 6 takýchto párov akustických krúžkov, zakaždým v inej farbe. Vďaka nim tak môžete okrem zvuku vylepšiť aj štýl slúchadiel.

Vyladená k dokonalosti

Pomyselnou čerešničkou na torte je niekoľko vychytávok, ktoré vytvára zo slúchadiel perfektného partnera na cesty. V prvom rade to je zabudovaný mikrofón, prostredníctvom ktorého hravo vybavíte všetky neodkladné hovory. Navyše si druhá strana bude môcť vychutnať váš hlas bez rušivých okolitých zvukov. A to vďaka technológii ClearSpeech, ktorá potláča nežiaduci okolitý šum. V neposlednom rade oceníte i vynikajúce výdrž zabudovanej batérie. Tá udrží slúchadlá Creative outlier až 10 hodín v prevádzke na jedno nabitie.

Doplňujúce informácie:

Hmotnosť:
93 gramov, 1 pár akustických krúžkov 7 gramov

Farba:
Biela

Obsah balenia:
Bezdrôtové slúchadlá Creative outlier
Micro USB kábel (dĺžka 1,5 m)
Stereofónny zvukový kábel (dĺžka 1,2 m)
6 párov akustických krúžkov

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Jack (3,5mm), Micro USB

Podporované formáty

Podporované audio formáty MP3, WAV, WMA

Charakteristika

Frekvencie výstupu od 20 Hz
Frekvencie výstupu do 22 000 Hz

Batéria

Doba hrania – hudba 10 h

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 93 g

Obsah balenia

Obsah balenia Slúchadlá, 3,5 mm audio kábel, USB kábel

Farba

Farba Biela
Kód:  JP326q3a
Produktové číslo:  51EF0690AA004
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18