Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Creative MuVo mini biely

4,6 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative MuVo mini biely

Párty sa môže začať

Párty sa môže začať

Reproduktor Creative MUVO mini bude vaším univerzálnym cestovným spoločníkom. Spĺňa štandard IP66, takže mu nevadí ani striekajúca voda a hodí sa napríklad na bazénovú párty. Navyše je perfektne kompaktný na jednoduché prenášanie. Pritom všetkom ale reprodukuje stereofónny zvuk s hlbokými basmi, takže pokrýva celé hudobné spektrum.

Integrovaná batéria vystačí reproduktoru až na 10 hodín prehrávania. Keď sa vybije, stačí systém dobiť prostredníctvom portu microUSB.


Bezdrôtové pripojenie v plnej paľbe

Reproduktor je vybavený technológiou NFC, takže sa ho na nadviazanie bezdrôtového spojenia stačí jednoducho dotknúť. Na zariadenia, ktoré nepodporujú NFC je pripravený systém klasického párovania prostredníctvom Bluetooth. Ďalším variantom na pripojenie analógových zdrojov je 3,5 mm vstup.

Bezdrôtové pripojenie v plnej paľbe

Univerzálne funkcie

Univerzálne funkcie

Reproduktor Creative MUVO mini je vybavený zabudovaným mikrofónom, ktorý sa hodí na volania hands-free a na konferenčné hovory. Na prepínanie medzi zoznamom stôp a telefónnymi hovormi je reproduktor vybavený praktickým tlačidlom. Na perfektné vykreslenie akéhokoľvek zvukového obsahu sú v reproduktore dva širokopásmové meniče a veľký pasívny radiátor.

Kód:  JJ123p9b
Produktové číslo:  51MF8200AA001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08