Obnoviť stránku

Creative MUVO 2C ružový

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative MUVO 2C ružový

Vysoký výkon v malom formáte

Reproduktor MUVO 2c v ružovej farbe v sebe skrýva veľkú pasívnu ozvučnicu, ktorá zaisťuje skvelý basový výkon. Tento šikovný reproduktor je vybavený jedným továrne vyladeným meničom plného rozsahu, ktorý vždy vytvára výrazný a silný zvuk. K dispozícii je bohatá ponuka vstupných zdrojov, vrátane pripojenia Bluetooth. Taktiež môžete bezdrôtovo prepojiť dva reproduktory MUVO 2c pre širšie a výkonnejšie stereofónny zvuk.

Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c v ružovej farbe
Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c v ružovej farbe

Vodovzdorná konštrukcia reproduktora Creative

Vytvorte si impozantný zoznam skladieb, ktorý vás bude sprevádzať na vašich dobrodružstvách. Reproduktor MUVO 2c má certifikované krytie IP66 proti vode a prachu. Takže voda nemôže pokaziť zábavu pri vašich bazénových akciách. Vzhľadom k nízkej hmotnosti 159 g sa reproduktor MUVO 2c ľahko prenáša. Je ľahký a mobilný - stačí ho pochytiť a vyraziť za dobrodružstvom.

S MUVO C2 môže večer pokračovať

Zabudovaná 650mAh Li-ion batéria umožňuje prehrávať hudbu nonstop až 6 hodín. A to nie je všetko: večierok môže pokračovať, aj keď sa batéria vybije. Reproduktor je možné pripojiť k napájaniu káblom micro USB a užívať si ďalšie hodiny zábavy. Reproduktor MuVo 2c v ružovej farbe je vybavený zabudovaným MP3 prehrávačom, ktorý umožňuje ukladať piesne na kartu microSD a šetriť pamäť vašich inteligentných zariadení.

Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c v ružovej farbe
Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c v ružovej farbe

Prispôsobte zvuk vlastným požiadavkám

Zvuk z vášho portu USB môže byť prekvapivo kvalitný. Po pripojení reproduktora MUVO 2c k portu USB môžete individuálne upravovať váš zážitok z počúvania pomocou aplikácie Sound Blaster Control Panel. Získate prístup k ponuke parametrov ladenia, ktorá umožňuje individuálne prispôsobovať vlastné zvukové profily.

Zdieľajte hudbu prostredníctvom širšieho stereofónneho ozvučenia

Dohodnite sa a vytvorte rozsiahle ozvučenie. Výkonný reproduktor MUVO 2c je vybavený stereofónnou technológiou Wireless Link, ktorá umožňuje prepojiť dva reproduktory MUVO 2c. Spoločne s vašimi priateľmi si môžete užívať priestorový zvuk z dvoch kompaktných reproduktorov.

Kľúčové vlastnosti Creative MUVO 2c

  • Bezdrôtový reproduktor pre kvalitné počúvanie
  • Odolný voči prachu i vode
  • Minimálna hmotnosť
  • Dlhá výdrž batérie
  • Vstavaný MP3 prehrávač
  • Funkcia slúchadlá
  • Elegantné ružové prevedenie MUVO 2c
Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c v ružovej farbe
Kód:  JJ123p9w1
Produktové číslo:  51MF8250AA008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16